Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Meditacije - 3. izdaja

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789616950466
Dodaj v primerjavo
Cena 17,00 €
Dodaj na seznam želja

Knjiga Meditacije je knjiga o idejah za spodbujanje ustvarjalnega mišljenja. Pomaga nam spoznati drugačne pristope k izkušnjam. 
Na svet pridemo s čistim, jasnim umom, ki je popolnoma povezan z našo notranjo modrostjo. Med odraščanjem privzemamo strahove in omejitve od odraslih, ki nas obdajajo. Ko stopimo v odraslost, imamo že veliko negativnih prepričanj, k se jih niti ne zavedamo. In nagibamo se k temu, da si na teh napačnih prepričanjih gradimo življenje in izkušnje.
Ob branju te knjige boste mogoče naleteli na trditve, s katerimi se ne boste strinjali. Morda so celo v nasprotju z vašim sistemom prepričanj. S tem ni nič narobe. Gre za »pretresanje lonca«. Ni se vam treba strinjati z vsem, kar pravim. Toda prosim vas, da raziščete, v kaj verjamete, kajti le tako rastemo in se spreminjamo.
Ko sem raziskovala svoja prepričanja in jih primerjala z novimi idejami, sem spoznavala, da sem verjela v veliko stvari, ki so bile vzrok moje nesrečnosti. Ko sem začela spreminjati stare, negativne koncepte, se je tudi moje življenje obrnilo na bolje.
Knjige vam ni treba brati od začetka. Odprite jo na katerikoli strani. V danem trenutku vam bo sporočilo popolnoma ustrezalo. Lahko bo potrdilo to, kar že verjamete, ali pa vas bo izzvalo. Vse to je del procesa rasti. Varni ste in vse je v redu.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616950466
Leto izdaje 2016
Število strani 257
Dimenzije 12,7 x 18,4
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Louise L. Hay
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Meditacije - 3. izdaja
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Meditacije - 3. izdaja

Cena 17,00 €