V vrečki ni artiklov.

Meditacije

Meditacije Louise L. Hay

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 85 zlatnikov = 0,85 €.
Miselne afirmacije, razporejene po temah, ki so uporabne prav za vsak dan. Ko začnemo opuščati stare, negativne koncepte, se tudi naše življenje začne obračati na bolje. To je knjiga o idejah za spodbujajnje procesa ustvarjalnega mišljenja. Pomaga nam spoznati drugačne pristope k izkušnjam. Na ta svet pridemo s čistim, jasnim umom, ki je popolnoma povezan z našo notranjo modrostjo. Med odraščanjem privzemamo strahove in omejitve od odraslih, ki nas obdajajo. Ko stopimo v odraslost, imamo že mnogo negativnih prepričanj, ki se jih niti ne zavedamo. In nagibamo se k temu, da si n...
 
Cena: 17,00 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-6804-07-3
Leto izdaje 2009
Število strani 257
Dimenzije 13,0 x 18,5
Avtor Louise L. Hay
Vezava Ne
Izdal Primus
Kategorija Pozitivno mišljenje

O avtorju

Louise L. Hay nedvomno lahko prištevamo med začetnike gibanj za samopomoč. S svojo neomajno ljubeznijo in vero v pozitiven pristop k življenju, pomaga neštetim ljudem razkrivati in izkoriščati potencial lastnih ustvarjalnih moči za osebno rast in samozdravljenje. Na predavanjih, delavnicah in seminarjih govori o praktičnih korakih razkrajanja strahov in tudi vzrokov bolezni.

»Kraljica new-age literature« velja za eno najbolj prodajanih avtoric v zgodovini. Svojo pot ozaveščanja ljudi je začela v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja. Njena dela so bila prevedena v 25 jezikov, izdali so jih v 33 državah. Je ustanoviteljica in lastnica založniške hiše Hay House, Inc., ki izdaja priročnike in avdio gradivo za samopomoč, s katerim prispeva k zdravljenju planeta.

Ko ni potovala ali predavala, je uživala doma v San Diegu v Kaliforniji, kjer je rada slikala, plesala in biološko vrtnarila.

Louise vedno poudarja: »Če smo pripravljeni spremeniti svoje mišljenje, lahko spremenimo svoje življenje.«

Spletna stranwww.louisehay.com

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).