Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Meditacijski vodnik Duhovne šole

Na zalogi
SKU
978-961-7103-55-7
Dodaj v primerjavo
Cena 26,90 €

Knjiga Meditacijski vodnik Duhovne šole je povzetek praktičnih učnih vsebin Duhovne šole. Zajema različna tradicionalna in novodobna duhovna znanja ter meditacijske tehnike.

Dodaj na seznam želja

Duhovna šola Vilija Ravnjaka je bila ustanovljena 10. decembra 2011 v Mariboru. V desetih letih (2011–2021) jo je obiskovalo pet generacij (okrog 150 učenk in učencev iz Maribora in drugih krajev Slovenije). Šola je nastala kot nadaljevanje in nadgradnja javnih skupinskih meditacij za razvoj miru in sočutja, ki so potekale dvakrat mesečno v Mariboru med letoma 2010 in 2018.

Knjiga Meditacijski vodnik Duhovne šole je povzetek praktičnih učnih vsebin Duhovne šole. Zajema različna tradicionalna in novodobna duhovna znanja ter meditacijske tehnike. Razdeljena je na tri dele:

  • tehnike za razvoj zavesti (zenovski načini meditiranja),
  • tehnike za razvoj energije (jogijske energijske vaje)
  • in tehnike energijske psihoterapije (psihični aikido).

Knjiga je sestavljena kot vadbeni priročnik tako za učence Duhovne šole kot za vse ostale duhovne iskalce, ki jih takšen pristop k duhovnosti zanima.

Obravnavano gradivo je prikazano z nazornimi risbami, preko QR kode pa je omogočen dostop do zvočnih posnetkov z vodeno zenovsko meditacijo in joga nidro.

Meditacijski vodnik Duhovne šole se vsebinsko navezuje na avtorjevi knjigi Zen cvetočih češenj (teoretična predavanja Duhovne šole) in Smaragdna pot (dodatne energijske vaje in meditacije).

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-7103-55-7
Leto izdaje 2021
Število strani 180
Dimenzije 16,0 x 24,0
Vezava Mehka
Izdal Pivec
Avtor Vili Ravnjak
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Meditacijski vodnik Duhovne šole
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Meditacijski vodnik Duhovne šole

Cena 26,90 €