V vrečki ni artiklov.

Mel Robbins

Mel Robbins je podjetnica in ena od najbolj zaželenih motivacijskih govornic na svetu. Njeno Pravilo 5 sekund je izšlo leta 2017 in takoj postalo mednarodna uspešnica. Bila je peta najbolj brana knjiga na Amazonu in je do zdaj prevedena v 31 jezikov. Njene govore na TEDx si je ogledalo več kot 16 milijonov ljudi. Več o Mel na: www.melrobbins.com.

Mel Robbins

Mel Robbins se je rodila leta 1968 v Missouriju in odraščala v severnem Muskegonu v Michiganu. Obiskovala je Dartmouth College, leta 1994 pa je Mel Robbins diplomirala na Pravni šoli Boston College. Leta 1996 se je poročila s podjetnikom Christopherjem Robbinsom in imata tri otroke.

Preden se je pridružila CNN-ju kot pravni analitik, je Mel Robbins delala kot odvetnica za kazensko pravo in gostovala v šovih Mel Robbins, Cox Media Group, A & E's Monster In-Laws in Foxove Someone's Gotta Go.

Leta 2011 je Mel Robbins objavila knjigo Stop Saying You're Fine: Discover a More Powerful You. V TEDx San Franciscu je govorila o psihološkem triku, ki ga je poimenovala "pravilo petih sekund". Njen govor, ki je bil pogledan več kot 20 milijonov krat na YouTub-u, je »sprožil« njeno kariero v javnem nastopanju.

Leta 2014 je Mel Robbins prejela nagrado Gracie award za izjemnega gostitelja.

28. februarja 2017 je Mel Robbins izdala svojo drugo knjigo, Pravilo 5 sekund: Preoblikujte si  življenje, službo in samozavest s vsakdanjim pogumom.

Mel Robbins je s podjetjem Audible  sodelovala pri izdaji avdio programov Kick Ass with Mel Robbins in Take control of your life.

Mel Robbins je ameriška televizijska voditeljica, avtorica in motivacijska govornica. Znana je po tem, da je poročala o sojenju Georgeu Zimmermanu za CNN.

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani