Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Mesojede rastline

Na zalogi
SKU
9789617031379
Dodaj v primerjavo
Cena 21,00 €

Knjigo odlikuje celovito zaobsežen pregled mesojedk na svetu, odlične fotografije in kakovostno besedilo. Čeprav je besedilo strokovno zelo korektno, je hkrati napisano v zanimivem in berljivem slogu.

Dodaj na seznam želja

MESOJEDE RASTLINE

V uvodnih poglavjih avtor predstavi mesojede rastline, kako jih opredelimo, kakšne so njihove značilnosti ter na kakšne načine lovijo plen. Sledi poglavje o gojenju mesojedk. Večji del knjige zavzemajo opisi rodov mesojedih rastlin z vsega sveta. Pri vsaki vrsti je praviloma poleg osnovnega opisa tudi geografska razširjenost, poudarjene so posebnosti mesojede rastline, kakor tudi posebnosti, ki jih je treba upoštevati pri gojenju. Pri vsaki vrsti je vsaj ena fotografija.

Knjigo odlikuje celovito zaobsežen pregled mesojedk na svetu, odlične fotografije in kakovostno besedilo. Čeprav je besedilo strokovno zelo korektno, je hkrati napisano v zanimivem in berljivem slogu. Natančneje so predstavljene mesojede rastline, ki rastejo v Sloveniji, ne manjkajo opozorila glede ravnanja, kadar gre za zavarovane vrste.

Takšne knjige torej na slovenskem trgu še ni bilo in se lahko brez težav meri z monografijami o mesojedih rastlinah v tujini.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617031379
Leto izdaje 2019
Število strani 176
Dimenzije 13,5 x 19,5
Vezava Mehka
Izdal Narava
Avtor Jure Slatner
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Mesojede rastline
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Mesojede rastline

Cena 21,00 €