Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Mesto luči

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789619469507
Dodaj v primerjavo
Cena 22,00 €

V vsakem človeku je skrit zaklad srca, a le redki ga odkrijejo in zaživijo. Ta knjiga je dana z namenom, da pokaže pot, a korake po njej izbira vsak sam.

Dodaj na seznam želja

Knjiga v knjigi. Preplet dveh zgodb, ki povezujeta preteklost in sedanjost. Skozi skupno ustvarjanje se rojeva vizija prihodnosti.  

Dotakne se aktualnih tem našega časa:

- naravnega življenja in samooskrbe,
- povezovanja in sodelovanja,
- osebne sreče in duhovnega razvoja.

Poglobi se v odnose, srčno komunikacijo, ljubezen, prijateljstvo in partnerstvo. Rdeča nit so sporočila srca, ki odkrivajo tančice življenja.   

Skozi zgodbo dveh prijateljic, ki sta se podali na srčno potovanje, se razkriva pot ljubezni, ki ju vse bolj vodi do polnosti življenja. Komunikacija s srcem jima omogoča bolj zavestno doživljanje njunega vsakdana. Razkrivajo se jima mnoge skrivnosti obstoja. Njuno skupno ustvarjanje se začne s knjigo, nadaljuje pa s skupino iskrenih prijateljev – v neobičajno smer. Na pobudo dveh izmed njih se odločijo ustvariti poseben kraj za življenje, mesto luči.  

Roman, ki je hkrati tudi učbenik srčne komunikacije, na preprost, a uporaben način nakazuje mogoče in praktične rešitve. Vsak, ki knjigo bere s srcem, lahko v njej najde vzporednice s svojim življenjem in začuti, kje se nahaja na svoji poti.  

Posebnost je, da je knjiga v celoti skanalizirana. Sporočila so prihajala sama. Avtorica jih je tekoče zapisovala, kot bi ji osebe iz zgodbe same pripovedovale svoja doživetja. Vsak dan je bilo pisanje vznemirljivo, kajti nikoli ni točno vedela, kako se bo zgodba odvijala. Prav tako se ji vse do zadnjega ni razkril zaključek, ki pa je hkrati kot nov začetek. Zaradi tega se je avtorica odločila, da knjiga izide pod psevdonimom. V iskanju skupnega imena, ki bi predstavljalo avtorja te navdihujoče knjige, se je nekega jutra prebudila iz sanj, v katerih je ime razločno slišala.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619469507
Leto izdaje 2019
Število strani 170
Dimenzije 14,5 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal Samozaložba
Avtor Lorien Set
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Mesto luči
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Mesto luči

Cena 22,00 €