Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Midasov dotik

Na zalogi
SKU
978-961-94443-0-6
Dodaj v primerjavo
Cena 25,90 €

Želite spoznati rešitve, ki bodo pospešile gospodarsko okrevanje v današnjem svetu visoke brezposelnosti in gospodarstva, ki nujno potrebuje nova delovna mesta, da si opomore? Mnogi se zanašajo na vlado pa čeprav postaja vse bolj in bolj očitno, da vlada ne more ustvarjati resničnih delovnih mest.

Dodaj na seznam želja

Podjetniki

Želite spoznati rešitve, ki bodo pospešile gospodarsko okrevanje v današnjem svetu visoke brezposelnosti in gospodarstva, ki nujno potrebuje nova delovna mesta, da si opomore? Mnogi se zanašajo na vlado pa čeprav postaja vse bolj in bolj očitno, da vlada ne more ustvarjati resničnih delovnih mest. Malo manj znana resnica je, da obstaja le ena skupina, ki lahko naš svet vrne v blaginjo: to so podjetniki, še posebej podjetniki, ki imajo Midasov dotik.

En podjetnik, mehanično usmerjen že od otroštva, je videl svojo priložnost v tem, da spremeni svet. Videl je način, kako izboljšati svet za vse ljudi. Zato se ni odločil za gradnjo lastne prihodnosti, temveč da zgradi svoje sanje na nov način za vsakdanje ljudi. 

Ta knjiga govori o podjetnikih in o tem, zakaj so drugačni. Knjiga je za ljudi, ki so že podjetniki ali pa si želijo podjetniki postati. Podjetniki, ki ustvarjajo največ delovnih mest in največ blaginje za največ ljudi, so tisti, ki zmagujejo. So podjetniki z Midasovim dotikom.

Razmišljate, da bi začeli lasten posel?

Ga že imate in bi radi, da postane uspešnejši?

Potem preden izgubite še več časa in denarja, dolgujete sebi, svoji družini in svetu, da raziščete in obvladate pet točk Midasovega dotika:

* Moč značaja

* Osredotočenost

* Lastna blagovna znamka

* Odnosi

* Majhne stvari … ki štejejo

Napisanih je že na tisoče poslovnih knjig. Ta knjiga je za prave podjetnike. V njej so zapisani nauki dveh najvplivnejših podjetnikov na svetu, ki jih nobena druga poslovna knjiga ne uči.

Midasov dotik

Knjiga Midasov dotrik je razdeljena na pet poglavij. Vsako izmed njih predstavlja enega izmed prstov na roki Midasovega dotika. V vsakem poglavju je zapisana osebna zgodba avtorjev ter dodan poseben del, ki razkriva objektiven pogled nanjo. Konec vsakega poglavja zaključita točke z nasveti, ki jih lahko uporabite v lastnem življenju.

Pet prstov predstavlja pet ključnih dejavnikov, ki jih mora obvladati vsakdo, ki sanja, da bi postal uspešen podjetnik. Teh dejavnikov ne poučujejo v šoli. Roka Midasovega dotika je idealna metafora, ki predstavlja ključne dejavnike za podjetniški uspeh. Usvojite vsak prst in spoznali boste čarovnijo, zaradi katere so nekateri podjetniki izjemno uspešni in zakaj večina ne.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-94443-0-6
Leto izdaje 2018
Število strani 240
Dimenzije 21,0 x 14,8
Vezava Mehka
Izdal Društvo za finančno opismenjevanje in zdrav življenjski slog
Avtor Donald Trump, Robert T. Kiyosaki
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Midasov dotik
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Midasov dotik

Cena 25,90 €