V vrečki ni artiklov.
Midasov dotik

Podjetniki

Želite spoznati rešitve, ki bodo pospešile gospodarsko okrevanje v današnjem svetu visoke brezposelnosti in gospodarstva, ki nujno potrebuje nova delovna mesta, da si opomore? Mnogi se zanašajo na vlado pa čeprav postaja vse bolj in bolj očitno, da vlada ne more ustvarjati resničnih delovnih mest. Malo manj znana resnica je, da obstaja le ena skupina, ki lahko naš svet vrne v blaginjo: to so podjetniki, še posebej podjetniki, ki imajo Midasov dotik.

En podjetnik, mehanično usmerjen že od otroštva, je videl svojo priložnost v tem, da spremeni svet. Videl je način, kako izboljšati svet za vse ljudi. Zato se ni odločil za gradnjo lastne prihodnosti, temveč da zgradi svoje sanje na nov način za vsakdanje ljudi. 

Ta knjiga govori o podjetnikih in o tem, zakaj so drugačni. Knjiga je za ljudi, ki so že podjetniki ali pa si želijo podjetniki postati. Podjetniki, ki ustvarjajo največ delovnih mest in največ blaginje za največ ljudi, so tisti, ki zmagujejo. So podjetniki z Midasovim dotikom.

Razmišljate, da bi začeli lasten posel?

Ga že imate in bi radi, da postane uspešnejši?

Potem preden izgubite še več časa in denarja, dolgujete sebi, svoji družini in svetu, da raziščete in obvladate pet točk Midasovega dotika:

* Moč značaja

* Osredotočenost

* Lastna blagovna znamka

* Odnosi

* Majhne stvari … ki štejejo

Napisanih je že na tisoče poslovnih knjig. Ta knjiga je za prave podjetnike. V njej so zapisani nauki dveh najvplivnejših podjetnikov na svetu, ki jih nobena druga poslovna knjiga ne uči.

Midasov dotik

Knjiga Midasov dotrik je razdeljena na pet poglavij. Vsako izmed njih predstavlja enega izmed prstov na roki Midasovega dotika. V vsakem poglavju je zapisana osebna zgodba avtorjev ter dodan poseben del, ki razkriva objektiven pogled nanjo. Konec vsakega poglavja zaključita točke z nasveti, ki jih lahko uporabite v lastnem življenju.

Pet prstov predstavlja pet ključnih dejavnikov, ki jih mora obvladati vsakdo, ki sanja, da bi postal uspešen podjetnik. Teh dejavnikov ne poučujejo v šoli. Roka Midasovega dotika je idealna metafora, ki predstavlja ključne dejavnike za podjetniški uspeh. Usvojite vsak prst in spoznali boste čarovnijo, zaradi katere so nekateri podjetniki izjemno uspešni in zakaj večina ne.

978-961-94443-0-6 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/m/i/midasov_dotik_1.jpg 978-961-94443-0-6
25.9 EUR 2021-11-01 Zaloga: Na zalogi

Midasov dotik

Midasov dotik Donald Trump Robert T. Kiyosaki

Zakaj nekateri podjetniki obogatijo - in zakaj jih večina ne

Želite spoznati rešitve, ki bodo pospešile gospodarsko okrevanje v današnjem svetu visoke brezposelnosti in gospodarstva, ki nujno potrebuje nova delovna mesta, da si opomore? Mnogi se zanašajo na vlado pa čeprav postaja vse bolj in bolj očitno, da vlada ne more ustvarjati resničnih delovnih mest.
Cena: 25,90 €

Podrobnosti artikla Midasov dotik

ISBN 978-961-94443-0-6
Leto izdaje 2018
Število strani 240
Dimenzije 21,0 x 14,8
Vezava Mehka vezava
Izdal Društvo za finančno opismenjevanje in zdrav življenjski slog
Avtor Donald Trump
Robert T. Kiyosaki

O avtorju Midasov dotik

Robert T. Kiyosaki

Robert T. Kiyosaki

Vlagatelj, podjetnik, zagovornik finančne izobrazbe in najbolje prodajani avtor knjig. Robert Kiyosaki je avtor knjige Bogati očka, revni očka – najboljše osebne finančne knjige vseh časov, ki je izzvala in spremenila način razmišljanja o denarju desetinam milijonov ljudi. Bogati očka, revni očka velja za najuspešnejšo prodajno uspešnico vseh štirih časnikov, ki zastopajo tedensko revijo Publisher's Weekly – The New York Times, Business Week, The Wall Street Journal in USA Today – in je bila imenovana za najboljšo knjigo o denarju dnevnega časopisa USA Today kar dve leti zapovrstjo. Hkrati pa je tretja najbolje prodajana uspešnica, ki ponuja praktične nasvete in podrobna navodila za določeno dejavnost.

Več o Robert T. Kiyosaki

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Gost

Objavljeno 27.09.2018

Odlično branje za vsakogar, ki si želi pogledati v

Odlično branje za vsakogar, ki si želi pogledati v svet podjetništva skozi oči dveh samoustvarjenih podjetnikov. Da pot do uspeha ni vedno tlakovana je že dejstvo, toda vztrajati 20 let in obdržati vizijo in osredotočenost, to pa zna biti naporno. Vsekakor priporočam branje in nakup.

Gost

Objavljeno 13.08.2018

Zelo dobra knjiga z zelo dobrimi nasvetui, katere

Zelo dobra knjiga z zelo dobrimi nasvetui, katere se je potrebno držati.