V vrečki ni artiklov.

Mihael Žmahar

Mihael Žmahar je človek, ki vidi svet na veliko. Že zelo zgodaj je začutil klic svojega poslanstva – dvigovati zavest na tem planetu. Skozi leta načrtnega mentalnega, čustvenega in duhovnega treninga, se je razvil v enega izmed najprepoznavnejših učiteljev moderne dobe.

Mihael Žmahar je izjemen trener samozavesti, voditeljskih veščin in meditacije. Skozi leta delovanja je njegove seminarje, tečaje in coachinge obiskalo več tisoč ljudi. Z naprednimi osebnostnimi in duhovnimi znanji in tehnikami, se je dotaknil mnogih in jim pomagal do večjega razumevanja sebe in posledično boljšega življenja. 

Mihael Žmahar

Mihael Žmahar se je poglobil v napredna znanja psihologije, duhovnih energij, čustvenih resnic in kozmičnih nivojev vesolja. Proučil je mnoga področja osebnostno/duhovne rasti kot so nevrolingvistično programiranje, meditacija, moderne voditeljske veščine, duhovni podjetniški pristopi, procesi zdravljenja žalovanja, meditacijska terapija in še in še. V letih duhovnega treninga je Mihael Žmahar tudi zelo razvil svojo intuicijo do visokega nivoja in danes prinaša na planet nova znanja, katera so potrebna za svetlobni razvoj človeštva.

Prav tako pa je Mihael Žmahar tudi avtor treh knjižnih uspešnic (Misijonarka karizmatične moči, Heroj karizmatične moči, Zrcalo nevidnih svetov), katere so prevedene v več svetovnih jezikov.  

Socialni krogi v katerih se giba Mihael Žmahar, mu omogočajo, da redno sodeluje z najbolj priznanimi domačimi in tujimi podjetniki in predavatelji. Tako je Mihael Žmahar tudi organizator največjih evropskih seminarjev za osebno in duhovno rast z govorniki kot so Neale Donald Walsch, Jay Shetty, Matthew Hussey …, katere obišče več tisoč ljudi. 

Mihael Žmahar je izjemen učitelj, ki po principih katere uči, živi tudi sam. Spremljajte ga na njegovi spletni strani www.mihaelzmahar.si

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani