V vrečki ni artiklov.
Milijonar v eni minuti
Ameriški statistik W. Edwards Deming je po petdesetih letih statističnih raziskav ugotovil, da ima vsak proces začetek in konec. Če se osredotočimo na prvih 15 odstotkov procesa in ga vodimo natančno (vhodni pogoji), smo si zagotovili vsaj 85 odstotkov želenega rezultata. Če prvih 15 odstotkov česarkoli opravimo dobro, bo preostalih 85 odstotkov sledilo brez večjega napora.

Tako deluje tudi sistem Milijonarja v eni minuti. To je sistem, ki v slehernem trenutku sproža drobne premike v mislih in delovanju posameznika. To je prvih 15 odstotkov celotnega sistema in ta del je treba opraviti kar se da dobro. Ko ga boste, bodo drobne spremembe sprožile proces, v katerem boste postali razsvetljeni milijonar.

Svoje skrivnosti bosta z vami delila pisca velikih uspešnic, ki že desetletja učita ljudi, kako do uspeha in bogastva. Mark Victor Hansen, soavtor nadvse uspešne Kurje juhice za dušo in Rober G. Allen, eden najspretnejših finančnih izvedencev na svetu, sta že tisočim pomagala, da so postali milijonarji. Zdaj ste na vrsti vi.
Je mogoče v eni sami minuti zaslužiti milijon dolarjev? Vprašanje vas je morda presenetilo. V knjigi Milijonar v eni minuti opisujeta avtorja popolnoma nov sistem ustvarjanja bogastva, ki hkrati spreminja življenje. 

Naučili se boste, kako:
  • Priti do bogastva, celo kadar imate zelo malo ali nič sredstev za začetek;
  • Uporabiti moč vzvodja, ki vam pomaga do hitrih zaslužkov;
  • Premagati strahove, da bi sprejeli potrebna tveganja;
  • Uporabiti 'enominutne' prijeme, da bi si ustvarili dolgoročne vire bogatenja.
Milijonar v eni minuti je povsem nov, revolucionaren pristop k ustvarjanju bogastva, hkrati pa je to tudi program samoraziskovanja. Pred vami sta dve knjigi v enem ovitku: izmišljena zgodba in priročnik. Vsaka vam bo na svoj način pomagala, da boste lahko sprejeli novosti, ki spreminjajo življenje. Na desnih straneh je izmišljena zgodba ženske, ki je morala v devetdesetih dneh zaslužiti milijon dolarjev, sicer bi za vedno izgubila svoja otroka. Na levih straneh so korak za korakom opisane strategije in prijemi, s katerimi se boste v resničnem svetu spopadli na 'poti milijonarjev'. Našli boste več kot sto povsem konkretnih 'milijonarjevih' nasvetov in opisov, kako obogateti v različnih poslovnih okoliščinah.

Toda knjiga ne opisuje le kako postati milijonar – uči nas, kako postati razsvetljeni milijonar, kako priti do bogastva na pošten način, kako ravnati z njim in ga deliti z drugimi. Pred vami je resnična priložnost, da se dokopljete do izobilja, pa naj vam bo cilj zaslužiti veliko manj kot milijon dolarjev, ali pa veliko več. Dovolite, da vam knjiga Milijonar v eni minuti pokaže pravo pot.

961-6372-30-0 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/sielpreview/preview02757fdd8faa967568bf29244925ea1f.jpg 961-6372-30-0
24.62 EUR 2021-10-30 Zaloga: Na zalogi

Milijonar v eni minuti

Milijonar v eni minuti Mark Victor Hansen Robert G. Allen

Vsepovsod, pogosto nekje v ozadju, se skriva na tisoče razsvetljenih milijonarjev, ki so do bogastva prišli na povsem svoj in časten način - in ki ga znajo tudi deliti s svojim okoljem. To je knjiga, ki vam bo pomagala, da postanete eden takšnih; in to hitreje, ko si lahko predstavljate. Svoje skrivnosti bosta z vami delila pisca velikih uspešnic, ki že desetletja učita ljudi, kako do uspeha in bogastva ...
Cena: 24,62 €

Podrobnosti artikla Milijonar v eni minuti

ISBN 961-6372-30-0
Leto izdaje 2004
Število strani 333
Dimenzije 15,5 x 22,5
Vezava Ne
Izdal Orbis
Avtor Mark Victor Hansen
Robert G. Allen

O avtorju Milijonar v eni minuti

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Milijonar v eni minuti

Oglejte si tudi