V vrečki ni artiklov.
Mineral - Kamena Strela

Mineral Kamena Strela. 

Gorski kristal oz. kamena strela je univerzalni zdravitelj, saj se ga lahko uporablja za zdravljenje katerekoli oblike bolezni. Je vrhunski kristal z izjemno močno, hitro, učinkovito energijo. Lahko ga uporabljamo z drugimi kristali, v tem primeru izredno poveča delovanje in učinke ostalih kristalov. Istočasno ščiti avro in odpravlja negativno energijo.

Zelo priporočljiv je v meditacijah, saj pripomore, da se lažje osredotočimo na cilj in želje, s tem pa olajša vizualizacije.

Minerali in kristali v različnih oblikah, barvah in strukturah privlačijo različne ljudi. S tem, ko nezavedno oddajajo vibracijo v okolje, počasi in nezavedno v človeku prebudijo radovednost raziskovanja. Ljudje izbiramo minerale in kristali glede na zgradbo, obliko, barvo, čistost in druge kvalitete. Vsak posameznik pa mora začutiti kateri je tisti pravi, saj bo le-ta prebil blokado, zdravil in krepil človeka, živali in rastline.  

Pablo Picasso je napisal: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Velikost: 5cm (premer) 
Teža: 200g 
Oblika: krogla 
Slika je simbolična. Ker gre za naraven kamen so možna manjša odstopanja v barvi, teži in obliki.
54654654654564 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/2/0/2065_38e.jpg
38 EUR 2020-08-13 Zaloga: Na zalogi
-5%

Mineral - Kamena Strela

Mineral - Kamena Strela

Mineral Kamena Strela.  Gorski kristal oz. kamena strela je univerzalni zdravitelj, saj se ga lahko uporablja za zdravljenje katerekoli oblike bolezni. Je vrhunski kristal z izjemno močno, hitro, učinkovito energijo. Lahko ga uporabljamo z drugimi kristali, v tem primeru izredno poveča delovanje in učinke ostalih kristalov. Istočasno ščiti avro in odpravlja negativno energijo. Zelo priporočljiv je v meditacijah, saj pripomore, da se lažje osredotočimo na cilj in želje, s tem pa olajša vizualizacije. Minerali in kristali v različnih oblikah, barvah in struk...

Vroča cena: 38,00 €

Prihranek: 2,00 € (5%)

Redna cena: 40,00 €

Podrobnosti artikla Mineral - Kamena Strela

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).