Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Mingma in še sto drugih

Na zalogi
SKU
9789612614737
Dodaj v primerjavo
Cena 14,90 €

Viki Grošelj v tokratnem izboru že objavljenih in še neobjavljenih kolumn poleg alpinizma, posega tudi na druga življenjska področja.

Dodaj na seznam želja

Viki Grošelj v tokratnem izboru že objavljenih in še neobjavljenih kolumn poleg alpinizma, posega tudi na druga življenjska področja.Poklicno, ki je bilo neločljivo povezano s športom in vzgojo mladih. Kulturno, saj je prepričan, da kultura in šport lahko plemenitita drug drugega ter skupaj ustvarjata presežke. In vsakdanje, ki je lahko navdihujoče v enaki meri.


Z leti je tako nastalo več kot sto kratkih zapisov, zbranih v tej knjigi. Na neki način odsevajo moje poglede na svet in dogajanja v njem, tudi na področjih, ki niso neposredno povezana z alpinizmom. Ali pač. Saj alpinizem je življenje in življenje je alpinizem.«

O avtorju: 

Viki Grošelj (1952), vrhunski alpinist, himalajec, gorski reševalec, gorski vodnik in športni pedagog je avtor številnih knjig s področja gorništva in alpinizma. V tokratnem izboru že objavljenih in še neobjavljenih kolumn pa, poleg alpinizma, posega tudi na druga življenjska področja. Poklicno, ki je bilo neločljivo povezano s športom in vzgojo mladih. Kulturno, saj je prepričan, da kultura in šport lahko plemenitita drug drugega ter skupaj ustvarjata presežke. In vsakdanje, ki je lahko navdihujoče v enaki meri. Še sploh, kot pravi Grošelj: »Če si za svoja vodila skozi življenje izbereš ljubezen, sočutje in kanček humorja.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612614737
Leto izdaje 2017
Število strani 222
Dimenzije 12,5 x 19
Vezava Mehka
Izdal Didakta
Avtor Viki Grošelj
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Mingma in še sto drugih
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Mingma in še sto drugih

Cena 14,90 €