V vrečki ni artiklov.

Minimalizem

Minimalizem Erica Layne

Minimalistične strategije, s katerimi se boste znebili navlake v svojem življenju in v njem naredili prostor za radost

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 153 zlatnikov = 1,53 €.
Knjiga Minimalizem avtorice Erice Layne vam bo pomagala odkriti, kako vtkati minimalistično mentaliteto kot rdečo nit v vse vidike svojega življenja ter svoj dom, poklic, odnose, družino in denar odslej motriti z drugačnimi očmi. Naj se vam vrata doma, pisarne in odnosov na stežaj odprejo minimalizmu. 
 
Cena: 21,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-707-9036
Leto izdaje 2019
Število strani 165
Dimenzije 13,5 x 21,0
Avtor Erica Layne
Vezava Mehka
Izdal Zavod Gaia planet
Kategorija Srečno življenje in notranji mir

O avtorju

 

Erica Layne je mati treh otrok, ki je vedno na lovu za sončnimi zahodu, in ustanoviteljica skupnosti žensk, ki življenje zajemajo z žlico zavestnega delovanja, The Life On Purpose (Namerno življenje).

S svojo spletno stranjo EricaLayne.co vsak dan nagovori več tisoč žensk, katerim pomaga potegniti črto čez goro obveznosti in izčrpanost ter jim pomaga tlakovati pot do osredotočenosti in spokoja. Z možem in otroki se je ustalila ob zalivu San Francisco. 

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Lili

Objavljeno 20.01.2020

Sicer sem na polovici knjige, ampak mi je zelo

Sicer sem na polovici knjige, ampak mi je zelo všeč. Daje nam vpogled, da ne potrebujemo ogromno stvari, da bi se počutili bolje. Bolje manj in te kvalitetne oz. da nam nekaj pomenijo. Lili

Oglejte si tudi