Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Misli moči (3. prenovljena izdaja)

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789617033502
Dodaj v primerjavo
Cena 14,00 €

Posvečeno vsem tistim, ki si želijo, da bi bilo življenje preprosto. Ni potrebno, da je spreminjanje našega življenja na bolje težaško delo. Ključ do tega je, da sleherni dan pomislimo na eno ali dve novi, pozitivni misli, ki nas napajata z močjo. Dan za dnem … in preželo nas bo – Življenje.

Dodaj na seznam želja

Afirmacija

Knjižica vsebuje obilico pozitivnih afirmacij. Sleherna misel, na katero pomislite, in sleherna beseda, ki jo izgovorite, je afirmacija. Zakaj se torej ne bi odločili, da boste uporabljali le pozitivne afirmacije in z njimi ustvarjali novo in izpolnjujoče življenje? Za sleherni dan boste našli novo zamisel, kako ga spremeniti v razveseljujočo izkušnjo.

Afirmacijo lahko primerjamo s sejanjem semena. Skrbi za svoj vrt ne morete odložiti, in če se ji boste marljivo posvečali, boste ugotovili, da je sleherni dan radostnejši od dneva pred njim.

Imate moč in pristojnost usmerjati svoje misli in svoje življenje. S prebiranjem teh afirmacij – po ene na dan, več naenkrat ali zgolj tistih, ki se vam odprejo na slepo – delate prvi korak k ustvarjanju bolj izpolnjujočega življenja. 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617033502
Leto izdaje 2019
Število strani 365
Dimenzije 15,3 x 11,5
Vezava Trda
Izdal Založba Primus
Avtor Louise L. Hay
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Misli moči (3. prenovljena izdaja)
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Misli moči - 365 afirmacij za vsak dan

Cena 14,00 €