Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Moč ljubezni

Na zalogi
SKU
978-961-93756-0-0
Dodaj v primerjavo
Cena 19,00 €
V knjigi sem spregovorila o marsičem. O tem, kako nisem mogla zanositi in se za piko na in soočila celo z zunajmaternično nosečnostjo - odstranili so mi jajcevod. Ko sem predelala potrebne lekcije, sem nemudoma zanosila, kljub le 50% možnosti, kajti globoko v sebi sem verjela, da lahko ...
Dodaj na seznam želja

V knjigi sem spregovorila o marsičem. O tem, kako nisem mogla zanositi in se za piko na in soočila celo z zunajmaternično nosečnostjo - odstranili so mi jajcevod. Ko sem predelala potrebne lekcije, sem nemudoma zanosila, kljub le 50% možnosti, kajti globoko v sebi sem verjela, da lahko. Torej, pogledali bomo tudi kako zanositi.

Predelali bomo odnose od A - Ž, se poglobili v materinstvo in nove duše, ki prihajajo. Ugotovili, da ste vedno, kjerkoli in pri čemerkoli vi sami tako problem kot rešitev. Znebili se bomo ljubosumja, ozdravili pomanjkanje samozavesti, predvsem pa se dogradili v čustveno stabilno osebo še pred prihodom otroka. Postavili temelje za zdrav partnerski odnos in se začeli imeti radi, se ceniti in spoštovati.

Knjiga je primerna za vse, tako za bralce brez otrok kot za nosečnice, bodoče starše in tiste, ki starši že ste - kajti o njej govorim o vsem, o čudovitem življenju samem.

Ob vsaki knjigi rastem in se razvijam. Ta knjiga mi je dala resnično veliko, doslej še nobena toliko, zato verjamem, da bo pomagala tudi vam. S prebrano knjigo boste lahko spremenili svoje življenje.

Maja Debelak - Dobra vila Maja

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-93756-0-0
Leto izdaje 2014
Število strani 182
Dimenzije 12,5 x 19
Vezava Mehka
Izdal Divinum cor d.o.o.
Avtor Maja Debelak - Dobra vila Maja
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Moč ljubezni
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Moč ljubezni

Cena 19,00 €