V vrečki ni artiklov.
Moč misli - V resnici lahko uresničiš vse, kar želiš

Avtorica se je lotila zares zahtevne teme, saj je že razumevanje lastne miselne naravnanosti izjemno težavna naloga za vsakogar med nami, kaj šele potem vpeljava resnih in dolgotrajnih sprememb.

Z lahkoto si namreč rečemo "sem to, kar sem", malo težje pa res razumemo, kdo smo. Slednje namreč moramo razumeti, če želimo kaj spremeniti, ne moremo pa tega razumeti, ne da bi razumeli svoj odnos z drugimi.

V knjigi so nam tako na voljo številne med seboj ločene strategije poglabljanja vidikov razumevanje, ki pa jih avtorica odlično poveže v enovit pristop.

Knjiga je nedvomno pomemben doprinos na področju osebnostnega razvoja in bo svoje mesto zagotovo našla na policah vseh, ki s spremembami v življenju mislijo resno.

E. Kadič, strokovnjak za komunikacijo in osebnostni razvoj, Delta Life Coach

 

9789612836993 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/m/o/moc_misli.jpg 9789612836993
16 EUR 2021-09-23 Zaloga: Na zalogi

Moč misli - V resnici lahko uresničiš vse, kar želiš

Moč misli - V resnici lahko uresničiš vse, kar želiš Jana Špeh

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 80 zlatnikov = 0,80 €.
Avtorica se je lotila zares zahtevne teme, saj je že razumevanje lastne miselne naravnanosti izjemno težavna naloga za vsakogar med nami, kaj šele potem vpeljava resnih in dolgotrajnih sprememb. Z lahkoto si namreč rečemo "sem to, kar sem", malo težje pa res razumemo, kdo smo. Slednje namreč moramo razumeti, če želimo kaj spremeniti, ne moremo pa tega razumeti, ne da bi razumeli svoj odnos z drugimi. V knjigi so nam tako na voljo številne med seboj ločene strategije poglabljanja vidikov razumevanje, ki pa jih avtorica odlično poveže v enovit pristop. Knjiga je nedvo...
Cena: 16,00 €

Podrobnosti artikla Moč misli - V resnici lahko uresničiš vse, kar želiš

ISBN 9789612836993
Leto izdaje 2016
Število strani 267
Dimenzije 13,2 x 18,9
Vezava Mehka vezava
Izdal Samozaložba
Avtor Jana Špeh

O avtorju Moč misli - V resnici lahko uresničiš vse, kar želiš

Jana Špeh

Jana Špeh

Jana Špeh je avtorica, Life Coach in motivacijska svetovalka v procesu usmerjanja in sprejemanja sprememb na poti osebne rasti. Spodbuja in pomaga posameznikom pogledati nase, tako da v sebi lažje poiščejo odgovore ter da skozi samozavedanje skupaj ustvarimo boljše pogoje za učinkovit osebni razvoj.

Več o Jana Špeh

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).