Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Moč pozitivnega tima

Na zalogi
SKU
9789619482889
Dodaj v primerjavo
Cena 21,90 €

Avtor svetovnih uspešnic Jon Gordon nam v knjigi 'Moč pozitivnega tima' razkriva preizkušena načela in prakse, ki ustvarjajo izjemne time. Dopolnjuje jih s praktičnimi orodji, s pomočjo katerih lahko timi premagajo negativnost in izboljšajo svojo kulturo, komunikacijo, povezanost, predanost in splošno uspešnost ter učinkovitost.

Dodaj na seznam želja

Knjiga vsebuje bogat nabor spoznanj na podlagi poglobljenega raziskovanja timov in njihove dinamike, vrsto navdihujočih zgodb svetovno znanih in najbolj uspešnih timov, različne strategije razvoja pozitivnih timov in primere dobrih praks. Knjiga temelji na praktičnih pristopih, z uporabo katerih lahko timi postajo bolj pozitivni, kohezivni, močnejši in na splošno boljši.

Moč pozitivnega tima predstavlja številne ukrepe za spodbuditev timske ustvarjalnosti, odločnosti, inovativnosti in rasti. Obenem pa tudi rešitve za obvladovanje najbolj pogostih izzivov, s katerimi se soočajo sodobni timi, zlasti ob pojavu timske nedoslednosti, sebičnosti, pritoževanja, samozadostnosti in neodgovornosti.

Knjiga je namenjena članom timov in njihovim vodjem, da jo skupaj prebirajo in skupaj ostanejo pozitivni, da izvajajo ukrepe v smeri izboljšanja tima in skupaj dosežejo izjemne stvari!

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619482889
Leto izdaje 2021
Število strani 138
Dimenzije 15,0 x 23,0
Vezava Mehka
Izdal Mihalič in Partner
Avtor Jon Gordon
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Moč pozitivnega tima
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Moč pozitivnega tima

Cena 21,90 €