V vrečki ni artiklov.
Moč pozitivnega tima

Knjiga vsebuje bogat nabor spoznanj na podlagi poglobljenega raziskovanja timov in njihove dinamike, vrsto navdihujočih zgodb svetovno znanih in najbolj uspešnih timov, različne strategije razvoja pozitivnih timov in primere dobrih praks. Knjiga temelji na praktičnih pristopih, z uporabo katerih lahko timi postajo bolj pozitivni, kohezivni, močnejši in na splošno boljši.

Moč pozitivnega tima predstavlja številne ukrepe za spodbuditev timske ustvarjalnosti, odločnosti, inovativnosti in rasti. Obenem pa tudi rešitve za obvladovanje najbolj pogostih izzivov, s katerimi se soočajo sodobni timi, zlasti ob pojavu timske nedoslednosti, sebičnosti, pritoževanja, samozadostnosti in neodgovornosti.

Knjiga je namenjena članom timov in njihovim vodjem, da jo skupaj prebirajo in skupaj ostanejo pozitivni, da izvajajo ukrepe v smeri izboljšanja tima in skupaj dosežejo izjemne stvari!

9789619482889 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/m/o/moc-pozitivnega-uma.jpg 9789619482889
21.9 EUR 2021-10-01 Zaloga: Na zalogi
novo

Moč pozitivnega tima

Moč pozitivnega tima Jon Gordon

Preizkušena načela in prakse, ki ustvarjajo izjemne time

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 109 zlatnikov = 1,09 €.
Avtor svetovnih uspešnic Jon Gordon nam v knjigi 'Moč pozitivnega tima' razkriva preizkušena načela in prakse, ki ustvarjajo izjemne time. Dopolnjuje jih s praktičnimi orodji, s pomočjo katerih lahko timi premagajo negativnost in izboljšajo svojo kulturo, komunikacijo, povezanost, predanost in splošno uspešnost ter učinkovitost.
Cena: 21,90 €
novo

Podrobnosti artikla Moč pozitivnega tima

ISBN 9789619482889
Leto izdaje 2021
Število strani 138
Dimenzije 15,0 x 23,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Mihalič in Partner
Avtor Jon Gordon

O avtorju Moč pozitivnega tima

Jon Gordon

Jon Gordon

Jon Gordon s svojimi knjigami in predavanji navdihuje milijone bralcev in poslušalcev po vsem svetu. Je avtor dvajsetih knjig, vključno s sedmimi prodajnimi uspešnicami, kot so Ostanite pozitivni in Moč pozitivnega tima. S svojim svetovalnim in izobraževalnim podjetjem je predan razvoju pozitivnih vodij, organizacij in timov. Njegove stranke so najuglednejša podjetja in institucije, kot so Dell, Snapchat, Publix, West Point Academy, Southwest Airlines, Miami Heat, The Los Angeles Dodgers, BB&T Bank in drugi.

Več o Jon Gordon

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).