V vrečki ni artiklov.
Moč pravega trenutka

Vprašalnik na začetku knjige nam pomaga odgovoriti, v katerega od štirih tipov kronoritma se uvrščamo, oziroma kateri kronotip smo: lev, medved, volk ali delfin. Za vsak kronotip namreč obstaja najboljši čas za vse, kar počne. Med drugim iz knjige izvemo, kdaj je najbolje vzeti zdravilo in kako si čez noč izboljšamo življenje, kdaj ima naše telo največ koristi in zadovoljstva od telesne dejavnosti ...

Cirkadiana znanost izboljšuje tudi medicinske preiskave. Na podlagi preprostega razumevanja svoje biologije in časovnega razporeda se naučimo, kdaj iz sebe in svojih partnerskih odnosov potegnemo največ koristi. To velja za področje spolnih odnosov, ljubezni, načrtovanja družinskega dogodka in pogovora z otroki. Z napredkom na teh področjih izboljšamo svoje zdravje in vse življenje tako, kot si sploh ne bi mogli misliti.

Ko vemo in razumemo, kdaj najbolje delujemo mi sami in kdaj najbolje delujejo drugi, veliko lažje predlagamo svoje najboljše zamisli in jih uresničimo. Smo bolj ustvarjalni in bolj odprti za nasvete. Ta knjiga nas nauči, kdaj smo lahko najboljši na mnogih ravneh.

9789616861878 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/m/o/moc-pravega-trenutka.jpg 9789616861878
29.9 EUR 2020-05-30 Zaloga: Na zalogi

Moč pravega trenutka

Moč pravega trenutka Michael Breus

Odkrijte svoj najboljši čas za hranjenje, spolnost, umetniško ustvarjanje, jemanje zdravil

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 149 zlatnikov = 1,49 €.
Naša biološka ura, učeno ji pravimo cirkadiani sistem, vpliva na vsako delovanje našega telesa in uma. Nadzira vse. Od množenja rakavih celic do brezhibnega delovanja imunskega sistema. Bolj ko razumemo cirkadiano usklajenost – koncept je v knjigi razložen zelo poljudno – bolj si izboljšamo življenje.
Cena: 29,90 €

Podrobnosti artikla Moč pravega trenutka

O avtorju Moč pravega trenutka

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).