Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Moč pravega trenutka

Na zalogi
SKU
9789616861878
Dodaj v primerjavo
Cena 29,90 €

Naša biološka ura, učeno ji pravimo cirkadiani sistem, vpliva na vsako delovanje našega telesa in uma. Nadzira vse. Od množenja rakavih celic do brezhibnega delovanja imunskega sistema. Bolj ko razumemo cirkadiano usklajenost – koncept je v knjigi razložen zelo poljudno – bolj si izboljšamo življenje.

Dodaj na seznam želja

Vprašalnik na začetku knjige nam pomaga odgovoriti, v katerega od štirih tipov kronoritma se uvrščamo, oziroma kateri kronotip smo: lev, medved, volk ali delfin. Za vsak kronotip namreč obstaja najboljši čas za vse, kar počne. Med drugim iz knjige izvemo, kdaj je najbolje vzeti zdravilo in kako si čez noč izboljšamo življenje, kdaj ima naše telo največ koristi in zadovoljstva od telesne dejavnosti ...

Cirkadiana znanost izboljšuje tudi medicinske preiskave. Na podlagi preprostega razumevanja svoje biologije in časovnega razporeda se naučimo, kdaj iz sebe in svojih partnerskih odnosov potegnemo največ koristi. To velja za področje spolnih odnosov, ljubezni, načrtovanja družinskega dogodka in pogovora z otroki. Z napredkom na teh področjih izboljšamo svoje zdravje in vse življenje tako, kot si sploh ne bi mogli misliti.

Ko vemo in razumemo, kdaj najbolje delujemo mi sami in kdaj najbolje delujejo drugi, veliko lažje predlagamo svoje najboljše zamisli in jih uresničimo. Smo bolj ustvarjalni in bolj odprti za nasvete. Ta knjiga nas nauči, kdaj smo lahko najboljši na mnogih ravneh.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616861878
Leto izdaje 2019
Število strani 544
Dimenzije 12,5 x 19,5
Vezava Mehka
Izdal Ara
Avtor Michael Breus
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Moč pravega trenutka
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Moč pravega trenutka

Cena 29,90 €