Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Moč samozdravljenja

Na zalogi
SKU
9789616861915
Dodaj v primerjavo
Cena 19,90 €

Ta knjiga nas seznanja z nenavadnimi načini zdravljenja, novimi spoznanji, ki imajo moč, da dopolnijo medicino in premaknejo paradigme. Napisana je na podlagi izkušenj, poročil o bolnikih in mnenj zdravnikov odprtega duha, ki so uvrstili samozdravljenje med osrednje predmete svojega zanimanja.

Dodaj na seznam želja

Zdravljenje

Veliko je ljudi, ki so se oprijeli zadnje rešilne bilke, se podvrgli nenavadnim alternativnim terapijam in so ozdraveli kljub temu, da so se zdele njihove možnosti za ozdravitev po prejšnjih problematičnih in stresnih klasičnih terapijah nemogoče. To je mogoče zaradi širokega nabora samozdravilnih sposobnosti, ki jih ima v sebi vsako živo bitje. Zdravniki teh ozdravitev preprosto ne morejo razložiti. 

Zdravljenje prihaja od znotraj; knjiga govori o načinih spodbujanja zdravilnih moči za ozdravitve, ki jih običajno ne bi nihče pričakoval: medicinske čudeže. Zanimivo je, da se vedno znova zgodijo stran od »trdih« metod klasične medicine, v okviru nežnih terapij, ki včasih niti ne izstopajo.  

Študije primerov, ki so opisani v tej knjigi, razgaljajo moč in načine samozdravljenja, ki mu klasične terapije nasprotujejo in ga celo zatirajo. Uveljavljena medicina je žal pogosto usmerjena zoper človeško telo, čeprav bi morala spodbuditi in okrepiti njegove samozdravilne moči.  

S pomočjo knjige jih morebiti najdete – v svojo korist in korist ljudi, ki jih imate radi.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616861915
Leto izdaje 2019
Število strani 286
Dimenzije 12,5 x 19,5
Vezava Mehka
Izdal Ara
Avtor Andreas von Rétyi
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Moč samozdravljenja
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Moč samozdravljenja

Cena 19,90 €