V vrečki ni artiklov.
Moč vaše podzavesti

Samopomoč

Moč vaše podzavesti je klasično in pionirsko delo s področja knjig za samopomoč.

Od leta 1963, ko je bila knjiga prvič objavljena, je doživela ogromno prevodov v različne jezike sveta in nagovorila milijone bralcev po vsem svetu, ki se k naukom knjige obračajo vedno znova.

Moč vaše podzavesti

Dr. Joseph Murphy je s svojimi raziskovanji in nauki eden najpomembnejših osebnosti na področju raziskovanja človeškega potenciala in začetnik pisanja knjig s področja samopomoči in osebnostne rasti. Napisal je več kot trideset knjig. Knjiga Moč vaše podzavesti, je bila prvič objavljena leta 1963 in je nemudoma postala prodajna uspešnica. Prodanih je že na milijone izvodov, še vedno pa izhajajo po vsem svetu v široki paleti jezikov. 

Moč vaše podzavesti združuje častitljivo duhovno modrost s trdnimi, znanstveno utemeljenimi analizami, da bi pojasnil vpliv podzavestnega uma. Poleg tega nam predstavi enotne, praktične in dokazano učinkovite vaje, ki lahko um preobrazijo v močno orodje za izboljšanje vsakodnevnega življenja. Knjiga Moč vaše podzavesti je ključ, do skrivnosti uspeha v široki paleti prizadevanj na naslednjih področjih:

- pridobivanje samozavesti

- izboljšanje zdravja

- sklepanje prijateljstev in utrjevanje obstoječih odnosov s sodelavci

- doseganje zaželenega napredovanja, povišice ali priznanja

- krepitev zakonskih zvez in ljubezenskih razmerij

- razvoj dobrih navad in opuščanje slabih razvad.

Samozavest

V tej prelomni knjigi dr. Joseph Murphy razkriva velik vpliv podzavestnega uma na vsa področja našega življenja. Jasno in preprosto pojasnjuje, kako z enostavno spremembo načina razmišljanja doseči izjemne, pozitivne spremembe na katerem koli področju življenja - da postanemo samozavestni.

Podaja tehnike za osredotočanje uma in odpravljanje podzavestnih ovir, ki nam preprečujejo doseganje zaželenega - in zasluženega - uspeha.

Neprecenljivi priročnik o umu je ključ do uspeha pri vzpostavitvi samozavesti, ustvarjanju harmoničnih odnosov, doseganju poklicnih uspehov, pridobivanju bogastva, zoperstavljanju strahovom in fobijam, odpravi slabih razvad, telesni ozdravitvi ter vsesplošni blaginji in sreči.

"Čudeži se bodo godili tudi vam - ko boste začeli uporabljati magično moč svojega podzavestnega uma. Namen te knjige je naučiti vas, da razmišljanje, kakršnega ste vajeni, oblikuje in ustvarja vašo usodo. Kajti človek je takšen, kakršno je razmišljanje njegovega podzavestnega uma."
(Iz predgovora knjige)

Kar koli vaš zavestni um domneva in verjame, da drži, bo vaš podzavestni um sprejel in uresničil. Zatorej verjemite v naklonjeno usodo, božansko vodstvo, pravilno delovanje in vse življenjske blagoslove.

978-961-6468-63-3 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/m/o/moc_vase_podzavesti_b.jpg 978-961-6468-63-3
21.9 EUR 2021-08-09 Zaloga: Na zalogi

Moč vaše podzavesti

Moč vaše podzavesti Joseph Murphy

Moč vaše podzavesti je klasično in pionirsko delo s področja knjig za samopomoč. Od leta 1963, ko je bila knjiga prvič objavljena, je doživela ogromno prevodov v različne jezike sveta in nagovorila milijone bralcev po vsem svetu, ki se k naukom knjige obračajo vedno znova.
Cena: 21,90 €
TOP 100

Podrobnosti artikla Moč vaše podzavesti

ISBN 978-961-6468-63-3
Leto izdaje 2012
Število strani 224
Dimenzije 15,5 x 23,5
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba VBZ
Avtor Joseph Murphy

O avtorju Moč vaše podzavesti

Joseph Murphy

Joseph Murphy

Joseph Murphy je bil rojen na Irskem. Obiskoval je jezuitsko šolo, vendar se je že kmalu odločil za selitev v Ameriko, kjer je imel več možnosti za raziskovanje idej in pridobivanje novih izkušenj. Posvetil se je farmaciji in bil uspešen lekarnar. Prevzela so ga različna azijska versta, ki jih je poglobljeno začel študirati, odpotoval je v Indijo. Po vrnitvi v ZDA je ustanovil svojo lastno cerkev, njegova nedeljska predavanja je poslušalo več kot 1.500 ljudi. Da bi dosegel zainteresirano poslušalstvo izven zidov cerkve, je začel z izjemno odmevnimi in poslušanimi tedenskimi radijskimi oddajami z več kot milijon poslušalcev.

Več o Joseph Murphy

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Marjana

Objavljeno 13.03.2021

VRHUNSKA KNJIGA❤️!!! TOPLO BI PRIPOROČAL VSEM,

VRHUNSKA KNJIGA❤️!!! TOPLO BI PRIPOROČAL VSEM, KAJTI TA KNJIGA VAM BO SPREMENILA ŽIVLJENJE IN POGLED NA ŽIVLJENJE ENA NAJBOLJŠIH KNJIG KAJ SEM JIH KDAJ PREPRAL. HVALA DR. JOSEPH MURPHY❤️ ZA TO KAJ STE NAM PUSTILI. ❤️

Jure

Objavljeno 26.08.2017

Vse se da, če se hoče. Knjiga vas nauči kako

Vse se da, če se hoče. Knjiga vas nauči kako razmišljati na prav način in vam spremeni življenje

Moč vaše podzavesti

Oglejte si tudi