V vrečki ni artiklov.
Moč zdravilnih rok - Vodič za zdravljenje s pomočjo človekovega energetskega polja

Moč zdravilnih rok

Delo Moč zdravilnih rok avtorice Barbare Ann Brennan odpira pot razumevanju novega koncepta - vloge bolezni in uspeha zdravljenja - in moje izkušnje ga potrjujejo.
Bernie S. Siegel, dr. med 

Energetsko polje

Z jasnovidnostjo fizika in s čustvovanjem nadarjenega zdravilca z dvajsetletnimi strokovnimi izkušnjami, s prek 5000 klienti in študenti, predstavlja Barbara A. B. prvo poglobljeno študijo o človekovem energetskem polju, namenjeno ljudem, ki ščejo srečo, zdravje in želijo izkoristiti vse svoje sposobnosti.

Moč zdravilnih rok ponuja:

- novo paradigmo o človekovem zdravju, medsebojnih odnosih in bolezni;


- nove poglede na človekovo energetsko polje: kakšno je, kako deluje, kako je moteno, kako ga zdravimo, kako se energetska

  polja med prijatelji in ljubimci prepletajo in vplivajo druga na drugo;


- medicinsko preverjene primere zdravljenja ljudi različnih poklicev in z različnimi boleznimi;


- napotke za samozdravljenje drugih;


- avtoričine osebne, zanimive ter mikavne dogodivščine, ki lahko služijo kot model za osebno rast in pogum ter možnosti za širjenje zavesti...

9789612290498 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/m/o/moc-zdravilnih-rok.jpg 9789612290498
22.53 EUR 2021-08-06 Zaloga: Na zalogi

Moč zdravilnih rok - Vodič za zdravljenje s pomočjo človekovega energetskega polja

Moč zdravilnih rok - Vodič za zdravljenje s pomočjo človekovega energetskega polja Barbara Ann Brennan

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 112 zlatnikov = 1,12 €.
Z jasnovidnostjo fizika in s čustvovanjem nadarjenega zdravilca z dvajsetletnimi strokovnimi izkušnjami s prek 5000 klienti in študenti predstavlja Barbara A.B. prvo poglobljeno študijo o človekovem energetskem polju, namenjeno ljudem, ki iščejo srečo, zdravje in želijo izkoristiti vse svoje sposobnosti.
Cena: 22,53 €

Podrobnosti artikla Moč zdravilnih rok - Vodič za zdravljenje s pomočjo človekovega energetskega polja

ISBN 9789612290498
Leto izdaje 2009
Število strani 263
Dimenzije 15,8 x 23,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Gnostica
Avtor Barbara Ann Brennan

O avtorju Moč zdravilnih rok - Vodič za zdravljenje s pomočjo človekovega energetskega polja

Barbara Ann Brennan

Barbara Ann Brennan

Barbara Ann Brennan, ustanoviteljica in predsednica šole zdravljenja Barbara Brennan School of Healing že več kot 35 let raziskuje človeško energijsko polje. Njeni najbolje prodajani knjigi – Moč zdravilnih rok in Prebujajoča svetloba – veljata za klasiki na področjih energijskega dela in dopolnilne medicine. Njeno delo se je odrazilo v razvoju metode Brennan Healing Science, holistične modalnosti zdravljenja, osnovane na sistemu človeške energijske zavesti in njegovem odnosu z zdravjem in boleznimi. To delo se dotakne prav vsakega vidika človekovega življenja z namenom izboljšanja njegove kakovosti. Nekdanja Nasina fizičarka Barbara Ann Brennan ima visokošolsko izobrazbo s področij filozofije in teologije kot tudi fizike. Preden se je upokojila kot učiteljica, je na svoji fakulteti izobrazila več kot 3000 diplomantov v četrtem letniku podiplomskega in dodiplomskega študijskega programa Brennan Healing Science kot tudi na izobraževanjih učiteljev in v naprednih študijskih programih. Šola nadaljuje njeno delo in leta 2017 je obeležila svojo 35. obletnico.

Več o Barbara Ann Brennan

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Moč zdravilnih rok - Vodič za zdravljenje s pomočjo človekovega energetskega polja

Oglejte si tudi