Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Modrost duš

Na zalogi
SKU
9789617115031
Dodaj v primerjavo
Cena 24,90 €

Modrost duš so napisali ugledi člani raziskovalnega odbora Inštituta: direktorica Acc Clark, dr. Joanne Selinske, Marilyn Hargreaves in karen Joy. Študijske primere za to knjigo pa je prispevalo petidvajset članov Inštituta Michael newton z vsega sveta.

Dodaj na seznam želja

Duše

Knjiga Modrost duš je polna osupljivih zgodb o ozdravitvah in modrostih, ki jih doživljajo ljudje iz najrazličnejših družbenih okolij. Spoznajte astralna potovanja v duhovni svet, kjer svetujejo in dajejo ljubečo spodbudo vodnice in višja svetlobna bitja.

Tako kot uspešnici doktorja Michaela Newtona Potovanje duš in Usoda duš vam tudi Modrost duš ponuja globoke duhovne uvide in svež pogled na življenjske izzive. Na straneh te knjige boste prebrali neverjetne zgodbe ljudi, katerih izkušnje življenja med življenji so jim pomagale razrešiti družinske spore, se spoprijeti z zdravstvenimi težavami, izboljšati ljubezenska razmerja, napredovati na poklicni poti ali premagati hromečo tesnobo in depresijo.

Zbrali so jih člani Inštituta Michael Newton za hipnoterapije življenje med življenji. Modrost duš ponuja osupljive dokaze o življenju, ki vas čaka v duhovnem svetu.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617115031
Leto izdaje 2020
Število strani 364
Dimenzije 12,5 × 19,5
Vezava Mehka
Izdal Ara
Avtor Inštitut Michael Newton
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Modrost duš
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Modrost duš

Cena 24,90 €