V vrečki ni artiklov.
Modrost iz Mojstrstva ljubezni

Mojstrstvo ljubezni 

V knjigi Mojstrstvo ljubezni don Miguel Ruiz osvetljuje prepričanja in domneve, utemeljene na strahu, ki spodkopavajo ljubezen in naše odnose z drugimi obremenjujejo z trpljenjem in napetostmi.

Da bi svoje sporočilo navdihnil z življenjem, nas Ruiz razsvetljuje z globoko vidnimi povestmi in nam tako kaže, kako naj si pozdravimo svoje čustvene rane.

Po tolteškem izročilu nas k naši pravi naravi, ki je sreča, svoboda in ljubezen, vodijo tri poglavitna mojstrstva.

Prvo je mojstrstvo zavestnosti. To nas uči, da se zavedamo, kaj v resnici smo. To je prvi korak proti svobodi, saj ne moremo biti svobodni, če ne vemo, kaj smo, oziroma kakšno svobodo iščemo. Tolteki so rekli: »Uzrimo se v resnici,« in so se izmojstrili v veščini ozavedanja.

Drugo je mojstrstvo preobrazbe, ki nas uči, kako naj postanemo duhovni bojevniki in »zalezujemo« svoja dejanja ter odzive, da bi se osvobodili priučenega znanja, ki nas uklepa v suženjstvo. To mojstrstvo nam kaže, kako naj spremenimo svoje »dogovore« in prepričanja – in z njimi sanje svojega življenja.

Mojstrstvo ljubezni je sad prvih dveh mojstrstev. S tolteškega zornega kota je vse, kar je, ustvarjeno iz Ljubezni.

Ljubezen je življenje samo.

Ko se izmojstrimo v ljubezni, se uskladimo z Duhom Življenja, ki veje skozi nas.

Tedaj nismo več telo, um ali duša; tedaj smo samo še ljubezen.

Tedaj je vsako naše dejanje izraz ljubezni in ljubezen v dejanju lahko obrodi našo srečo.

Ko se torej izmojstrimo v zavestnosti, preobrazbi in ljubezni, si znova pridobimo božanstvo in postanemo eno z Bogom. To pa je Toltekov cilj.

Ljubezen

Da bi postali mojstri ljubezni, se moramo v ljubezni uriti.

Tudi veščina navezovanja in ohranjanja odnosov je pravo mojstrstvo, in izmojstrimo se lahko edinole z vajo, saj je le vaja lahko tista, ki dela mojstra.

V knjigi mojstrstvo ljubezni don Miguel Ruiz osvetljuje prepričanja in domneve, utemeljene na strahu, ki spodkopavajo ljubezen in naše odnose z drugimi obremenjujejo z trpljenjem in napetostmi.

Da bi svoje sporočilo navdihnil z življenjem, nas Ruiz razsvetljuje z globoko vidnimi povestmi in nam tako kaže, kako naj si pozdravimo svoje čustvene rane.

Modrost iz Mojstrstva ljubezni

Ljubezen je življenje samo.

Ko se izmojstrimo v ljubezni, se uskladimo z Duhom Življenja, ki veje skozi nas.

Tedaj nismo več telo, um ali duša; tedaj smo samo še ljubezen.

Tedaj je vsako naše dejanje izraz ljubezni in ljubezen v dejanju lahko obrodi našo srečo. 

Ko se torej izmojstrimo v zavestnosti, preobrazbi in ljubezni, si znova pridobimo božanstvo in postanemo eno z Bogom. 

To pa je Toltekov cilj. 

V priročni barvni darilni knjižici so zbrana temeljna sporočila iz svetovne knjižne uspešnice Mojstrstvo ljubezni: praktični vodnik na poti k popolnim odnosom.

Modrosti vas bodo vodile k vaši pravi naravi – ki je sreča, svoboda in ljubezen.

Ko se zavedate, da vas ne more osrečiti nihče drug… in da je sreča posledica vaše ljubezni, dosežete namreč veliko mojstrstvo Toltekov: mojstrstvo ljubezni.

Vse knjižne izdaje avtorja Don Miguel Ruiza si oglejte TUKAJ.

978-961-6950-11-4 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/m/o/modrost_iz_mojstrstva_ljubezni.jpg 978-961-6950-11-4
8.9 EUR 2021-05-11 Zaloga: Na zalogi

Modrost iz Mojstrstva ljubezni

Modrost iz Mojstrstva ljubezni Don Miguel Ruiz

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 44 zlatnikov = 0,44 €.
V priročni barvni darilni knjižici so zbrana temeljna sporočila iz svetovne knjižne uspešnice Mojstrstvo ljubezni: praktični vodnik na poti k popolnim odnosom. Modrosti vas bodo vodile k vaši pravi naravi – ki je sreča, svoboda in ljubezen.
Cena: 8,90 €

Podrobnosti artikla Modrost iz Mojstrstva ljubezni

ISBN 978-961-6950-11-4
Leto izdaje 2014
Število strani 100
Dimenzije 7,5 x 9,5
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Don Miguel Ruiz

O avtorju Modrost iz Mojstrstva ljubezni

Don Miguel Ruiz

Don Miguel Ruiz

Don Miguel Ruiz se je rodil v družini zdravilcev in je odraščal na mehiškem podeželju v varstvu matere curandere (zdravilke) in deda nahuala (šamana). Družina je pričakovala, da bo Miguel usvojil stoletja staro izročilo zdravilstva in učenosti ter razširil ezoterično tolteško modrost po svetu. Toda premotilo ga je sodobno življenje in sklenil je, da bo rajši vpisal medicino in postal zdravnik.

Potem pa mu je doživetje smrti postavilo življenje na glavo. Bilo je na začetku sedemdesetih let, ko se je sredi noči na lepem prebudil, potem ko je zaspal za volanom svojega avta. Naslednji hip je treščil v betonski zid. Don Miguel se spominja, da ni bil v snovnem telesu, ko je spravljal na varno svoja prijatelja.

To doživetje ga je tako pretreslo, da se je povsem posvetil samoraziskovanju. Začel je preučevati modrost prednikov, se vneto učil skupaj z materjo, svojo vajeniško dobo pa sklenil v mehiški puščavi pod vodstvom nekega mogočnega šamana. Še naprej pa ga je v sanjah učil njegov ded, ki je bil medtem umrl.

Po tolteškem izročilu nahual vodi človeka k osebni svobodi. Don Miguel Ruiz, nahual iz roda Orlovega viteza, je svoje življenje posvetil temu, da med ljudmi širi modrost starodavnih Toltekov. Živi v San Diegu v Kaliforniji.

Več o Don Miguel Ruiz

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).