Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Modrost iz Štirih dogovorov

Na zalogi
SKU
978-961-6950-12-1
Dodaj v primerjavo
Cena 8,90 €
V priročni barvni darilni knjižici so zbrane misli iz svetovne knjižne uspešnice Štirje dogovori: praktični vodnik na poti k osebni svobodi. Če ste prebrali knjigo, že veste, kako ti dogovori učinkujejo. Lahko vam spremenijo življenje, saj prelomijo tisoče omejujočih dogovorov, ki ste jih sklenili s seboj, z drugimi ljudmi in z življenjem samim.
Dodaj na seznam želja

Štirje dogovori

Svetovna uspešnica Štirje dogovori črpa iz zakladnice starodavne tolteške modrosti.

Prepričljivo nas vodi po poti k novemu izkustvu svobode resnične sreče in ljubezni.

V vodniku Štirje dogovori Don Miguel Ruiz razkriva vir prepričanj, ki nas omejujejo in ropajo veselja ter nam prizadevajo nepotrebno trpljenje.

Knjiga, ki zajema iz zakladnice starodavne tolteške modrosti, nas prepričljivo vodi po poti k novemu izkustvu svobode, resnične sreče in ljubezni...

Bodi brezgrajen v besedah
Govori iskreno. Reci le tisto, kar res misliš. Ne uporabljaj besed v svojo škodo ali v škodo drugih. Uporabi moč svojih besed tako, da bosta zasijali resnica in ljubezen.

Ničesar ne jemlji osebno 
Kar počno drugi, ne počno zaradi tebe. Kar počno in govorijo drugi, je le izraz njihove resničnosti, njihovih sanj. Če boš imun na mnenja in dejanja drugih, ne boš nemočna žrtev nepotrebnega trpljenja.

Ničesar ne domnevaj 
Zberi pogum in sprašuj ter vselej jasno in glasno povej, kaj bi rad. Bodi jasen do drugih, da te ne bodo hromili nesporazumi, potrtost in nemir. Že zgolj ta dogovor ti bo pomagal, da lahko povsem spremeniš svoje življenje.

Vselej daj vse od sebe
V vsakih okoliščinah se potrudi, da boš storil vse, kar je v tvojih močeh - in ne boš se več obsojal, ne boš se več trpinčil in ničesar ne boš obžaloval.

Modrost iz Štirih dogovorov

V priročni barvni darilni knjižici so zbrane misli iz svetovne knjižne uspešnice Štirje dogovori: praktični vodnik na poti k osebni svobodi.

Če ste prebrali knjigo, že veste, kako ti dogovori učinkujejo.

Lahko vam spremenijo življenje, saj prelomijo tisoče omejujočih dogovorov, ki ste jih sklenili s seboj, z drugimi ljudmi in z življenjem samim.

Vse knjižne izdaje avtorja Don Miguel Ruiza si oglejte TUKAJ.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6950-12-1
Leto izdaje 2014
Število strani 100
Dimenzije 7,5 x 9,5
Izdal Založba Primus
Avtor Don Miguel Ruiz
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Modrost iz Štirih dogovorov
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Mojstrstvo ljubezni - Praktični vodnik na poti k popolnim odnosom

Cena 8,90 €