V vrečki ni artiklov.
Modrost iz Štirih dogovorov

Štirje dogovori

Svetovna uspešnica Štirje dogovori črpa iz zakladnice starodavne tolteške modrosti.

Prepričljivo nas vodi po poti k novemu izkustvu svobode resnične sreče in ljubezni.

V vodniku Štirje dogovori Don Miguel Ruiz razkriva vir prepričanj, ki nas omejujejo in ropajo veselja ter nam prizadevajo nepotrebno trpljenje.

Knjiga, ki zajema iz zakladnice starodavne tolteške modrosti, nas prepričljivo vodi po poti k novemu izkustvu svobode, resnične sreče in ljubezni...

Bodi brezgrajen v besedah
Govori iskreno. Reci le tisto, kar res misliš. Ne uporabljaj besed v svojo škodo ali v škodo drugih. Uporabi moč svojih besed tako, da bosta zasijali resnica in ljubezen.

Ničesar ne jemlji osebno 
Kar počno drugi, ne počno zaradi tebe. Kar počno in govorijo drugi, je le izraz njihove resničnosti, njihovih sanj. Če boš imun na mnenja in dejanja drugih, ne boš nemočna žrtev nepotrebnega trpljenja.

Ničesar ne domnevaj 
Zberi pogum in sprašuj ter vselej jasno in glasno povej, kaj bi rad. Bodi jasen do drugih, da te ne bodo hromili nesporazumi, potrtost in nemir. Že zgolj ta dogovor ti bo pomagal, da lahko povsem spremeniš svoje življenje.

Vselej daj vse od sebe
V vsakih okoliščinah se potrudi, da boš storil vse, kar je v tvojih močeh - in ne boš se več obsojal, ne boš se več trpinčil in ničesar ne boš obžaloval.

Modrost iz Štirih dogovorov

V priročni barvni darilni knjižici so zbrane misli iz svetovne knjižne uspešnice Štirje dogovori: praktični vodnik na poti k osebni svobodi.

Če ste prebrali knjigo, že veste, kako ti dogovori učinkujejo.

Lahko vam spremenijo življenje, saj prelomijo tisoče omejujočih dogovorov, ki ste jih sklenili s seboj, z drugimi ljudmi in z življenjem samim.

Vse knjižne izdaje avtorja Don Miguel Ruiza si oglejte TUKAJ.

978-961-6950-12-1 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/m/o/modrost_iz_stirih_dogovorov.jpg 978-961-6950-12-1
8.9 EUR 2021-04-27 Zaloga: Na zalogi

Modrost iz Štirih dogovorov

Modrost iz Štirih dogovorov Don Miguel Ruiz

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 44 zlatnikov = 0,44 €.
V priročni barvni darilni knjižici so zbrane misli iz svetovne knjižne uspešnice Štirje dogovori: praktični vodnik na poti k osebni svobodi. Če ste prebrali knjigo, že veste, kako ti dogovori učinkujejo. Lahko vam spremenijo življenje, saj prelomijo tisoče omejujočih dogovorov, ki ste jih sklenili s seboj, z drugimi ljudmi in z življenjem samim.
Cena: 8,90 €

Podrobnosti artikla Modrost iz Štirih dogovorov

ISBN 978-961-6950-12-1
Leto izdaje 2014
Število strani 100
Dimenzije 7,5 x 9,5
Vezava Ne
Izdal Založba Primus
Avtor Don Miguel Ruiz

O avtorju Modrost iz Štirih dogovorov

Don Miguel Ruiz

Don Miguel Ruiz

Don Miguel Ruiz se je rodil v družini zdravilcev in je odraščal na mehiškem podeželju v varstvu matere curandere (zdravilke) in deda nahuala (šamana). Družina je pričakovala, da bo Miguel usvojil stoletja staro izročilo zdravilstva in učenosti ter razširil ezoterično tolteško modrost po svetu. Toda premotilo ga je sodobno življenje in sklenil je, da bo rajši vpisal medicino in postal zdravnik.

Potem pa mu je doživetje smrti postavilo življenje na glavo. Bilo je na začetku sedemdesetih let, ko se je sredi noči na lepem prebudil, potem ko je zaspal za volanom svojega avta. Naslednji hip je treščil v betonski zid. Don Miguel se spominja, da ni bil v snovnem telesu, ko je spravljal na varno svoja prijatelja.

To doživetje ga je tako pretreslo, da se je povsem posvetil samoraziskovanju. Začel je preučevati modrost prednikov, se vneto učil skupaj z materjo, svojo vajeniško dobo pa sklenil v mehiški puščavi pod vodstvom nekega mogočnega šamana. Še naprej pa ga je v sanjah učil njegov ded, ki je bil medtem umrl.

Po tolteškem izročilu nahual vodi človeka k osebni svobodi. Don Miguel Ruiz, nahual iz roda Orlovega viteza, je svoje življenje posvetil temu, da med ljudmi širi modrost starodavnih Toltekov. Živi v San Diegu v Kaliforniji.

Več o Don Miguel Ruiz

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).