V vrečki ni artiklov.

Modrost Yi Jinga - Praktični uvidi za uspešno življenje in srečo

Modrost Yi Jinga - Praktični uvidi za uspešno življenje in srečo Chris Prentiss, Wu Wei

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 83 zlatnikov = 0,83 €.
Yi jing je en od najglobljih virov vesoljne modrosti. Njegov začetek naj bi segal več kot šest tisoč let v preteklost k modrecu Fu Xiju. Na Yi jingu sloni tako konfucijanska kot daoistična filozofija. Filozofi, bojevniki, državniki in ljudje, kot ste vi, so se skozi stoletja v iskanju prave smeri, uspeha in sreče posvetovali s to starodavno knjigo modrosti. Wu Wei je psevdonim avtorja Chrisa Prentissa.
-40%
 

Vroča cena: 11,90 €

Prihranek: 8,00 € (40%)

Redna cena: 19,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-6769-58-7
Leto izdaje 2013
Število strani 192
Dimenzije 13,5 x 21,0
Avtor Chris Prentiss, Wu Wei
Vezava Mehka
Izdal Cangura
Kategorija Starodavne modrosti in modrosti različnih ljudstev

O avtorju

 

Chriss Prentiss (uporablja tudi psevdonim Wu Wei) je soustanovitelj in soupravljavec Passagesa, centra za zdravljenje zasvojenosti z nedovoljenimi drogami v Malibuju v Kaliforniji, ter avtor knjige The Alcoholism and Addiction Cure: A Holistic Approach to Total recovery. Napisal je tudi ducat knjig o kitajski filozofiji in osebni rasti. 


Avtor je znan predvsem zaradi svojih interpretacij I Chinga ali Yi Jinga, saj je težko razumljive heksagrame približal širokemu krogu bralcev. Prentiss vodi tudi psihološko delavnico v južni Kaliforniji. Je pisec, producent in režiser igranih filmov. Z ženo Lyn živita v Malibuju v Kaliforniji.


Knjige Chrisa Prentissa: Zen in umetnost doživljanja sreče81 svetovnih skrivnostiBodi kar hočeš & Vzemi kar hočešZakon ljubezni, Modrost Yi Jinga

 

EKSLUZIVNI INTERVJU Z AVTORJEM >>

 

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Maja

Objavljeno 23.03.2018

Razlage ob izrekih so enkratne. V marsikaterem

Razlage ob izrekih so enkratne. V marsikaterem izreku sem se našla, oz. sem zaradi tega začela gledati na življenje drugače. Risbe so pa samo pika na i.

Črtomir

Objavljeno 26.08.2017

Odlično delo super avtorja. Ne bo vam žal.

Odlično delo super avtorja. Ne bo vam žal.

KATARINA

Objavljeno 18.09.2015

Chriss Prentiss je eden mojih najljubših

Chriss Prentiss je eden mojih najljubših avtorjev.... Super branje s praktičnimi nasveti, posodila sem jo tudi prijateljici, ki je prav tako navdušena.

Oglejte si tudi