Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Moj retro blog

Na zalogi
SKU
978-961-6861-55-7
Dodaj v primerjavo
Cena 14,90 €

V zbirki stotih kolumen »Med resničnostjo in domišljijo« (objavljenih v Misterijih do leta 2017) avtorica v vsaki kolumni poglobljeno obravnava zanimivo »misteriozno« temo, ki se tiče vseh nas, a jo množični mediji (ne)namenoma prezro

Dodaj na seznam želja

Bežen prelet naslovov njenih kolumen pove, da se avtorica loteva zelo različnih tematik. Mozartov učinek. Ponovno rojeni. Moč naših dlani. Skrivnostne luknje. Vsi smo preroki. Umreti kot človek ali živeti kot stroj. Bančni terorizem. Mikročip naš vsakdanji. Moč v laseh. Igra z vremenom. Angleščina – jezik pametnih ali neumnih? Satanov žig. Ko denar ni vladar. Gluten – skrita past naše prehrane. Tretje oko in fluor. Kadavri v vaših ustih.

Pravi, da rada stopi na prste, da pogleda čez plot informacijskega bazena. Večina informacij v množičnih medijih se namreč napaja iz enega vira in širi po sistemu kopiraj–lepi. Zato se trudi, da bralci dobijo informacijo tudi z drugih zornih kotov, zato veliko bere, večinoma tuje vire. Prvo informacijo dobi iz različnih virov, potem pa poskuša priti do prvega.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6861-55-7
Leto izdaje 2017
Število strani 206
Dimenzije 16,0 × 14,0
Vezava Mehka
Izdal Ara
Avtor Amadeja Ličen
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Moj retro blog
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Moj retro blog

Cena 14,90 €