Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Mojstri nove energije - Modrost in navdih za spreminajoči se svet

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
978-961-2695-70-5
Dodaj v primerjavo
Cena 27,60 €

Knjiga vsebuje navdušujoča spoznanja, ki spodbujajo spremembe zavesti in vam bo pomagala bolje razumeti in živeti duhovnost.

Dodaj na seznam želja

Saint-Germain

Knjiga Mojstri nove energije vsebuje navdušujoča spoznanja, ki spodbujajo spremembe zavesti.

Vnebovzeti mojster Saint-Germain je eden najpomembnejših nosilcev svetlobe za spremembo našega sveta, ki vodi k življenju in delovanju človeštva v novi zavesti. Gre za mojstrstvo Nove Energije, življenje v sožitju z božanstvom, ki je v skladu z našim resničnim poslanstvom. 

Živimo v napetem prelomnem času, ki sicer veliko obeta, vendar nas tudi postavlja pred velike izzive. Kako ravnamo z dobro znanimi, vendar togimi in neživimi miselnimi sistemi in vedenjskimi vzorci? Kako lahko prebrodimo podzavestne blokade, rešimo družinske zaplete in premagamo druge družbene omejitve? Kaj pravzaprav so nove vrednote, novi cilji in nove poti? 

Vnebovzeti mojster Adamus Saint-Germain sporoča ganljive besede vsem, ki iščejo globoka spoznanja in praktično pomoč duhovnega sveta, da bi tako v svojem življenju sprejeli novo zavest. Sporočila Saint-Germaina, ki jih kanalizirata Geoffrey in Linda Hoppe, zahtevajo od vsakega posameznika, da se sooči z lastno odgovornostjo in da sam osvetli svojo resničnost. 

Knjiga Mojstri nove energije vam bo pomagala bolje razumeti in živeti duhovnost.

O kanalizatorjih: 

GEOFFREY IN LINDA HOPPE

Geoffrey je bil zaposlen pri Nasinem Raziskovalnem Centru Ames  in je kasneje ustanovil podjetje za svetovanje mednarodnim strankam s področja industrije in visoke tehnologije. Leta 1999 sta skupaj z ženo Lindo ustanovila združenje Crimson Circle z namenom razvoja zavesti na zemlji. Združenje vključuje na stotine lokalnih študijskih skupin in več kot 300.000 obiskovalcev njihove spletne strani na mesec. Avtorja živita v gorah v bližini mesta Golden v zvezni državi Colorado. 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-2695-70-5
Leto izdaje 2011
Število strani 143
Dimenzije 18,5 x 12,5
Vezava Mehka
Izdal Nova - Tjaša Pavček s.p.
Avtor Adamus Saint-Germain
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Mojstri nove energije - Modrost in navdih za spreminajoči se svet
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Mojstri nove energije - Modrost in navdih za spreminajoči se svet

Cena 27,60 €