V vrečki ni artiklov.
Moldavit kamen 4-6g

Moldavit

Moldavit je brez dvoma eden izmed najmočnejših kamnov za razvijanje jasnovidnih sposobnosti. Moldavit je zvezdni kamen, ki je na Zemljo prišel iz vesolja. Z namenom. Pravijo mu tudi kamen srca. Gre za enega izmed najdražjih kamnov.

Moldavit je zvezdni kamen, kar pomeni, da je na Zemljo prišel iz vesolja, pred približno 15 milijoni leti, in sicer zgolj na območje Nemčije in Češke.


Vsi moldaviti so direktno iz rudnika na Češkem.

Pravijo, da je prišel z izjemno plemenitim namenov v svoji izjemni zeleni barvi (srčna čakra), in sicer da vsakomur, ki ga sprejme v svoje življenje posreduje popolno podporo ljubezni, saj Moldavit je zgoščena čista Ljubezen, ki izjemno močno deluje prav na središčno srčno čakro, s tem pa tudi na ostale čakre.

Vibracija moldavita je zelo visoka, zato ga mnogi ljudje ne morejo nositi vsak dan, ves dan.
Zelo močno deluje v smeri tvoje lastne poti, kar pomeni, da te vrže na lastne tirnice, poveže z vodniki in angelskim svetom ter drugimi tebi pomembnimi bitji.

Delovanje

 Deluje predvsem na srčno čakro, ki v ravnovesje postavlja vse spodnje, zgornje in druga energijska telesa. Zanimivo je tudi, da se med vsemi, ki nosijo moldavit splete nevidna energijska srčna mreža, ki dviguje vibracijo kolektivne zavesti.

 Z izjemno zeleno auro moldavitu pravijo tudi zgoščena čista Ljubezen. Osvobaja dušo in prinaša v življenje tisto, kar je v najvišje dobro vsakega posameznika.

 Gre za enega izmed najmočnejših pripomočkov za zdravljenje in odpravo bolečin tudi na fizični ravni, ne samo čustveni, mentalni …

Najmočnejše ga čutimo na čelu, kjer nas očisti negativnih misli, skrbi in problemov ter tako odpre drugačen pogled na isto situacijo, kjer nismo vpleteni v dramo, temveč smo zgolj opazovalec, s tem pa nam omogoči tudi vpogled v rešitve.

Energija

Moldavit te s svojo prefinjeno visoko vibracijo in energijo popelje višje od vseh tistih nižjih, kjer čutiš tesnobo, nemir… Povezuje te z ljudmi, ki so na podobni ravni osebnostnega in duhovnega razvoja. Prav tako te moldavit povezuje z s svetom angelov, vodnikov in drugimi svetimi silami ter energijami.

Razvija ljubezen in sočutje, tako si pripravljen odpustiti tam, kjer si tega nisi nikoli predstavljal. Zlo spreminja v dobro. Nižje vibracije transformira v višje in tako naprej …

ČIŠČENJE MOLDAVITA

1. faza
V kozarec natrosite sol, in sicer toliko, da prekrije kamen. Nalijte vodo in moldavit pustite v kozarcu 24 ur, nato ga sperite pod tekočo vodo vsaj 10 minut. Če imate možnost le to narediti ob potoku v naravi, toliko bolje.

2. faza
Moldavit potrebuje sonce. Pustite ga vsaj 60 minut na soncu, saj bo njegova učinkovitost mnogo večja. Ob polnjenju na soncu lahko pospremite tudi z molitvijo, namenom. Torej, ga programirate, vendar pozor. Želje in cilji naj ne bodo povezani z materialnim svetom.

Čiščenje v teh dveh fazah opravite večkrat letno ali kadar začutite.

KJE GA NOSITI?

Moldavit se nosi čimbližje vašemu srcu.

34534534534554 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/m/o/moldavit_kamen.jpg
72.8 EUR 2021-03-07 Zaloga: Na zalogi
-20%

Moldavit kamen 4-6g

Moldavit kamen 4-6g

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 218 zlatnikov = 2,18 €.
Moldavit je kozmični mineral (tektit) , ki je nastal ob trku meteorita v kombinaciji z zemeljskimi minerali. Ta visoko energetski kristal je lahko inicializator pri življenskih spremembah in prelomnih odločitvah; krepi naše zavedanje in razvija intuicijo. Moldavit je univerzalni kamen za vsa znamenja, ker je dejansko zvezdni kamen.

Vroča cena: 72,80 €

Prihranek: 18,20 € (20%)

Redna cena: 91,00 €

Podrobnosti artikla Moldavit kamen 4-6g

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Klara

Objavljeno 25.05.2018

Ga imam že nekaj časa in pri meni super deluje.

Ga imam že nekaj časa in pri meni super deluje. Sem pomirjena, ljubljena in okoli mene se sedaj "zbirajo" samo dobri ljudje.

Moldavit kamen 4-6g

Vroča cena: 72,80 €

Prihranek: 18,20 € (20%)

Redna cena: 91,00 €

Moldavit kamen 4-6g

Oglejte si tudi