V vrečki ni artiklov.
MOLDAVIT obesek s srebrno zanko 1,5-2g

Moldavit

Moldavit je zvezdni kamen, kar pomeni, da je na Zemljo padel iz vesolja, pred približno 15 milijoni leti, in sicer zgolj na območje Nemčije in Češke.

Moldavit je vrsta tektita. Je gozdne, olivne ali zeleno modrikaste barve. V takšni obliki, kot ga vidimo danes, je nastal ob padcu ogromnega meteorita, ki je padel na območju današnje Bavarske pred cca. 14,7 milijoni let. Meteorit je padel s hitrostjo 20km/s.

Zakaj ga uporabljamo?

Gre za enega izmed najmočnejših pripomočkov za zdravljenje in odpravo bolečin tudi na fizični ravni, ne samo čustveni in mentalni. Najmočnejše ga čutimo na čelu, kjer nas očisti negativnih misli, skrbi in problemov ter tako odpre drugačen pogled na isto situacijo, kjer nismo vpleteni v dramo, temveč smo zgolj opazovalec, s tem pa nam omogoči tudi vpogled v rešitve.

Moldavit je kamen, ki te postavi na pot tvojega srca. Na tvojo dušno pot, da bi živel življenjsko poslanstvo in živel svoje življenje, ter ne življenje, kot so si ga zate morda zamislili starši, partner, okolica. Tisto, kar vibrira s tabo in tvojim dušnim poslanstvom.

Moldavit je brez dvoma eden izmed najmočnejših kamnov za razvijanje jasnovidnih sposobnosti.

Deluje predvsem na srčno čakro, ki v ravnovesje postavlja vse spodnje, zgornje in druga energijska telesa. Z izjemno zeleno auro moldavitu pravijo tudi zgoščena čista Ljubezen. Osvobaja dušo in prinaša v življenje tisto, kar je v najvišje dobro vsakega posameznika.

Zanimivo je tudi, da se med vsemi, ki nosijo moldavit splete nevidna energijska srčna mreža, ki dviguje vibracijo kolektivne zavesti.

Več Moldavitov in izdelkov iz Moldavita najdete tukaj.


Učinki Moldavita

Učinki moldavita: Moldavit te s svojo prefinjeno energijo popelje višje od vseh tistih nižjih, kjer čutiš tesnobo, nemir. Povezuje te z ljudmi, ki so na podobni ravni osebnostnega in duhovnega razvoja. Prav tako te moldavit povezuje s svetom angelov, vodnikov in drugimi svetimi silami ter energijami.

Razvija ljubezen in sočutje, tako si pripravljen odpustiti tam, kjer si tega nisi nikoli predstavljal. Zlo spreminja v dobro. Nižje vibracije transformira v višje in tako naprej.

Vibracija moldavita je zelo visoka, zato ga mnogi ljudje ne morejo nositi vsak dan, ves dan.

Zelo močno deluje v smeri tvoje lastne poti, kar pomeni, da te vrže na lastne tirnice, poveže z vodniki in angelskim svetom ter drugimi tebi pomembnimi bitji.

Čiščenje moldavita

1. faza

V kozarec natrosite sol, in sicer toliko, da prekrije kamen. Nalijte vodo in moldavit pustite v kozarcu 24 ur, nato ga spirajte pod tekočo vodo vsaj 10 minut. Če imate možnost le to narediti ob potoku v naravi, toliko bolje.

2. faza
Moldavit potrebuje sonce. Pustite ga vsaj 60 minut na soncu, saj bo njegova učinkovitost mnogo večja. Ob polnjenju na soncu lahko pospremite tudi z molitvijo, namenom. Torej, ga programirate, vendar pozor. Želje in cilji naj ne bodo povezani z materialnim svetom.

Čiščenje v teh dveh fazah opravite večkrat letno ali kadar začutite.

KJE GA NOSITI?

Moldavit se nosi čimbližje vašemu srcu.

Za več informacij o moldavitu, vam priporočamo ogled tega posnetka:

55484529 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/m/o/moldavit.jpg
67 EUR 2021-01-29 Zaloga: Na zalogi
-20%

MOLDAVIT obesek s srebrno zanko 1,5-2g

MOLDAVIT obesek s srebrno zanko 1,5-2g

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 201 zlatnikov = 2,01 €.
Moldavit je eden najredkejših kamnov na svetu in hkrati najmočnejše orodje na poti duhovnega razvoja in širitve zavesti. Stotine ljudi opisuje preobrazbo, ki se jim je zgodila, ko so se srečali s tem posebnim kamnom; službe, odnosi, način življenja ali imetja, ki niso služila v njihovo najvišje dobro, se namreč enostavno sesujejo. Istočasno pa kot magnet v življenje stopijo nove priložnosti, prava dušna pot. To je tista, za katero smo poklicani, in ne tista, ki so jo za nas izbrali starši, družba, partnerji in podobno.

Vroča cena: 67,00 €

Prihranek: 17,00 € (20%)

Redna cena: 84,00 €

Podrobnosti artikla MOLDAVIT obesek s srebrno zanko 1,5-2g

Izdal Klepet ob kavi

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Gost

Objavljeno 18.07.2018

Do sedaj sem bila zadovoljna z vašimi izdelki.

Do sedaj sem bila zadovoljna z vašimi izdelki.

MOLDAVIT obesek s srebrno zanko 1,5-2g

Vroča cena: 67,00 €

Prihranek: 17,00 € (20%)

Redna cena: 84,00 €

MOLDAVIT obesek s srebrno zanko 1,5-2g

Oglejte si tudi