V vrečki ni artiklov.
Moldavit uhani

Moldavit

Moldavit je zvezdni kamen, kar pomeni, da je na Zemljo padel iz vesolja, pred približno 15 milijoni leti, in sicer zgolj na območje Nemčije in Češke. Moldavit je vrsta tektita. Je gozdne, olivne ali zeleno modrikaste barve.

Vpliv na zdravje

Moldavit je edinstven žlahtni kamen, ki krepi imunski sistem in varuje kri pred boleznimi ter daje moč in energijo našemu telesu. Pri tem krepi bele krvničke, ki skrbijo za zaščito pred infekcijami in uničujejo bakterije. Moldavit nase veže železo in varuje kostni mozeg, ki skrbi za tvorbo belih krvnih telesc.

Daje nam celosten vpogled na proces bolezni in zdravljenja, saj nam pomaga, da se zavemo vzrokov bolezni in izkušenj. Programiramo ga za izpolnitev kakršnih koli želja, le da niso povezane z materialnim pridobitništvom. Močno pospeši duhovno rast in psihično prebujenje.

Tudi pri velikem sevanju UV-žarkov zaradi ozonske luknje moldavit varuje kožo, preprečuje metastaze in varuje pred kožnim rakom. Zdravi okužbe, zastrupitve in razna kožna vnetja. Uspešen je pri zdravljenju anemije, pomaga tudi pri hudih glavobolih, slabostih in utrujenosti.

Daje nam več zavestne energije, veselje in harmonizira partnerstvo ter hkrati krepi tudi spomin.

Moldavit je kristal, ki prinaša srečo in nevtralizira rentgensko sevanje. Je močen, pozitiven kamen nove dobe ter ima izredno visoke vibracije. Krepi jasnovidnost, boljša spomin, raztaplja blokade. Moldavit označuje izkušnjo prebujanja v kakršnikoli obliki. Vključuje božanski načrt in pospešuje duhovno rast.

Čakre

Če ga položimo na spredaj odprto srčno čakro, nas popelje k jasnovidnosti in razsvetljenju. Aktivira celoten živčni sistem in prinese več svetlobe v celice. Pri terapiji zelo kmalu občutimo prodiranje toplih valov, ki sprostijo in povežejo telo, dušo in duha. Negativne energije odtekajo iz telesa in občutite lahko, kako breme odhaja iz vas in kako postajate vedno lažji. Najbolj intenzivno deluje, če ga prej v roki segrejete

Ta kamen presega čas. Položen na tretje oko, nam lahko omogoča, da gremo naprej v prihodnost ali nazaj v preteklost. Popolni duhovni učinek razvije, če ga polagamo na šesto čakro, saj krepi intuicijo in nam daje slutnje o duhovnih kapacitetah človeštva.

Prikliče tudi spomine in predstave o namenu naših življenj ter dopušča spontanost in neobremenjenost z materialno platjo življenja.

Velikost vsakega Moldavita posebej brez zanke je med 16 in 20mm.

Uhani, ki jih boste prejeli, so unikatni, zato se lahko njihova oblika nekoliko razlikuje od oblike uhanov na sliki.

89889888 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/d/s/dsc046327.jpg
50.4 EUR 2021-01-23 Zaloga: Na zalogi
-20%

Moldavit uhani

Moldavit uhani

Moldavit je eden najredkejših kamnov na svetu in hkrati najmočnejše orodje na poti duhovnega razvoja in širitve zavesti. Stotine ljudi opisuje preobrazbo, ki se jim je zgodila, ko so se srečali s tem posebnim kamnom; službe, odnosi, način življenja ali imetja, ki niso služila v njihovo najvišje dobro, se namreč enostavno sesujejo. Istočasno pa kot magnet v življenje stopijo nove priložnosti, prava dušna pot.

Vroča cena: 50,40 €

Prihranek: 12,60 € (20%)

Redna cena: 63,00 €

Podrobnosti artikla Moldavit uhani

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Moldavit uhani

Vroča cena: 50,40 €

Prihranek: 12,60 € (20%)

Redna cena: 63,00 €

Moldavit uhani

Oglejte si tudi