Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Morda pa se moraš z nekom pogovoriti

Knjiga Morda pa se moraš z nekom pogovoriti je peto delo Lori Gottlieb, ugledne ameriške psihoterapevtke in avtorice številnih člankov. Imajo jo za eno najboljših psihoterapevtskih knjig zadnjega časa, ki je strokovna po svoji osnovi, vendar dovolj priljudna, da jo lahko bere tudi zavzeti bralec.

Dodaj na seznam želja

Terapija

V njej avtorica odkrito, mestoma tragikomično in strokovno natančno opiše leto dni svoje terapevtske prakse, v katerem se je na glavo postavilo tudi njeno lastno življenje in se je bila primorana zateči k terapevtu veteranu, Wendllu. Drugi terapevt veteran, svetovno znani Irvin D. Yalom, o njeni knjigi zapiše, da je pogumna, predvsem pa polna izzivalnih zgodb. V svojih zgodbah se avtorica poda po poti neposrednega problema, ki pa je le uvod v globlje zakoreninjena nerešena vprašanja, v duševne kamre svojih klientov in prikliče na dan njihove notranje demone.

Avtorica zgradi mnogoplastno zgodbo, saj si kot zavzeta terapevtka upa vstopati v globine človeškega srca, in s toplino opisati, kaj se skriva v njem. Knjiga presega okvir stvarne literature, saj po zaslugi pisateljičine pripovedne veščine, s katero nam postopoma razkriva osrednje enigme v življenju opisanih oseb in tudi svoje lastne, malodane prestopa v romanopisje.

'Morda pa se moraš z nekom pogovoriti' je knjiga o predelih človekove notranjosti, skritih pred njim samim, o njegovih včasih komičnih včasih absurdnih mahinacijah, kako se izogniti spoznanjem o sebi, nazadnje pa, prek skoraj detektivskega terapevtkinega dela in odnosa, tudi poročilo o možnosti preobrazbe in ljubezni.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 97896170507
Leto izdaje 2020
Število strani 522
Dimenzije 15,0 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal UMco
Avtor Lori Gottlieb
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Morda pa se moraš z nekom pogovoriti
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Morda pa se moraš z nekom pogovoriti

Cena 26,90 €