V vrečki ni artiklov.
Morda pa se moraš z nekom pogovoriti

Terapija

V njej avtorica odkrito, mestoma tragikomično in strokovno natančno opiše leto dni svoje terapevtske prakse, v katerem se je na glavo postavilo tudi njeno lastno življenje in se je bila primorana zateči k terapevtu veteranu, Wendllu. Drugi terapevt veteran, svetovno znani Irvin D. Yalom, o njeni knjigi zapiše, da je pogumna, predvsem pa polna izzivalnih zgodb. V svojih zgodbah se avtorica poda po poti neposrednega problema, ki pa je le uvod v globlje zakoreninjena nerešena vprašanja, v duševne kamre svojih klientov in prikliče na dan njihove notranje demone.

Avtorica zgradi mnogoplastno zgodbo, saj si kot zavzeta terapevtka upa vstopati v globine človeškega srca, in s toplino opisati, kaj se skriva v njem. Knjiga presega okvir stvarne literature, saj po zaslugi pisateljičine pripovedne veščine, s katero nam postopoma razkriva osrednje enigme v življenju opisanih oseb in tudi svoje lastne, malodane prestopa v romanopisje.

'Morda pa se moraš z nekom pogovoriti' je knjiga o predelih človekove notranjosti, skritih pred njim samim, o njegovih včasih komičnih včasih absurdnih mahinacijah, kako se izogniti spoznanjem o sebi, nazadnje pa, prek skoraj detektivskega terapevtkinega dela in odnosa, tudi poročilo o možnosti preobrazbe in ljubezni.

97896170507 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/m/o/morda-pa-se-moras-z-nekom-pogovoriti.jpg 97896170507
26.9 EUR 2020-10-25 Zaloga: Na zalogi
novo

Morda pa se moraš z nekom pogovoriti

Morda pa se moraš z nekom pogovoriti Lori Gottlieb

Razkrijejo se terapevtka, njen terapevt in naša življenja.

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 134 zlatnikov = 1,34 €.
Knjiga Morda pa se moraš z nekom pogovoriti je peto delo Lori Gottlieb, ugledne ameriške psihoterapevtke in avtorice številnih člankov. Imajo jo za eno najboljših psihoterapevtskih knjig zadnjega časa, ki je strokovna po svoji osnovi, vendar dovolj priljudna, da jo lahko bere tudi zavzeti bralec.
Cena: 26,90 €
novo

Podrobnosti artikla Morda pa se moraš z nekom pogovoriti

ISBN 97896170507
Leto izdaje 2020
Število strani 522
Dimenzije 15,0 x 21,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba UMco
Avtor Lori Gottlieb

O avtorju Morda pa se moraš z nekom pogovoriti

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Morda pa se moraš z nekom pogovoriti

Oglejte si tudi