V vrečki ni artiklov.
Moške spodnjice Belly Armor z zaščito

Zaščita pred sevanjem

Večina svoje mobitele tlači v žepe in s tem svoje reproduktivne organe izpostavljajo močnemu sevanju. Tudi prenosnik si velikokrat naložijo na naročje. Da je to škodljivo, kaže statistika vedno višje neplodnosti in vedno več raka na prostati in drugih težav. 

Spodnjice zmanjšujejo izpostavljenost reproduktivnih organov pred sevanjem. Imajo zaščito pred sevanjem na sprednji in zadnji strani (sevanje s strani vpije telo preden le-to pride do organov).

Izberite med številkami M, L in XL. Za lažjo odločitev preverite tabelo velikosti (izbrano velikost zapišite v komentar ob naročilu).

 

 Efektivnost je 99.9 % (40-60dB).

Prednosti: so zračne, izjemno udobne in lahke za nošenje, antibakterijske, brez vonja ter pralne v pralnem stroju.  

Material: modal in spandex

Nega: Občutljivo pranje, sušenje na zraku, brez likanja in beljenja.

Da bi najbolj razumeli pomembnost teh izdelkov, smo strnili najbolj osnovne informacije v tem posnetku dolgem 2 minuti in 22 sekund.

»Uporaba mobilnih telefonov pri moških je povezana z zmanjšano kvaliteto spermijev. Zmanjšanje števila spermijev, gibljivosti in morfologije je povezano s časom izpostavitve pred mobilnimi telefoni.”

Zakaj so te zaščitne odeje, zaščitna kapa za dojenčke in moške boksarice posebne?
V čem je posebnost tega zaščitnega materiala in kako se z njim ravna? 

RadiaShield®  je prevodni tekstil, ki vsebuje srebro, zato tekstil vsebuje kovinsko komponento, vendar je srebro namensko izbrano, ker velja za varno kovino. Vsi izdelki Belly Armor drugih kovin ne vsebujejo. 

RadiaShield® (tkanina iz katere so izdelki Belly Armor) ščiti pred sevanjem tako, da nevtralizira, skozi odboj in absorbcijo elektromagnetnih valov prekine sevanje in zmanjša vašo izpostavljenost sevanju. Uporablja se isti način zaščite kot se uporablja pri industrijski in vojaški panogi. RadiaShield® je oblikovan tako, da je varen in udoben za vse, ki se želijo zaščititi pred elektromagnetnim sevanjem, še posebej pa za nosečnice. 

Prednosti RadiaShield® tehnologije, torej tkanine Belly Armor:

  • super lahek material, ki tehta manj kot navadna kratka majica
  • pralno v stroju - tudi po večkratnem pranju se kvaliteta izdelka ne poslabša
  • zračna in prijetna na dotik
  • visoko efektivna
  • brez alergenov in toksinov- izdelek ne vsebuje težkih kovin in strupenih barvil

Ameriška organizacija RadiaShield® Technologies (ki je razvila tehnologijo Belly Armor) raziskuje, razvija in oblikuje tehnologije, ki ščitijo pred elektromagnetnim sevanjem. Podjetje ima v lasti in operira s svojimi tovarnami in manufakturnim procesom, da lahko zagotovi visoke standarde in kontrolo kvalitete. 

Če so ti izdelki tako dobri, je o njih kaj govora po svetu?

Produkti Belly Armor so dobili kar nekaj nagrad, med drugim tudi The Bump’s Best of Baby leta 2012 in 2015 in Pregnancy & Newborn’s Top Products leta 2014. Belly Armor je bil omenjen tudi v mnogih medijih, med njimi tudi v najboljših svetovno priznanih časopisih in revijah: The New York Times, Wall Street Journal, The Doctors, People.com, Newsweek, Mother & Baby in The Talk. Znano je, da izdelke proti sevanju Belly Armor uporablja veliko zavednih zvezdnikov! 

Preizkus, če stvar res deluje?

Ali tkanina skozi čas izgubi svojo sposobnost zaščite?

Ne, tkanina ne izgubi svojih sposobnosti zaščitepred sevanjem čez čas. Izdelana je na način, ki je izjemno trpežen in trajen. Čeprav se bo sama tkanina čez čas obrabila, tako kot vsaka druga, pa to še ne pomeni, da se bo zmanjšala zaščita proti sevanju. Zaščita je večna, to je čar te zaščitne tkanine proti sevanju! 

Ali bo tkanina izgubila svojo sposobnost zaščite, če jo operemo?

Ne, tkanina ne izgubi sposobnost svoje zaščite pred sevanjem po pranju v pralnem stroju, kar je velik plus za vse izdelke Belly Armor in zaradi tega dejstva so lahko razvili tudi boksarice za moške, saj so moški precej lahkomiselni, ko mobitel tlačijo v žepe in s tem svoje reproduktivne organe izpostavljajo močnemu sevanju. Da je to škodljivo, kaže statistika vedno višje neplodnosti in vedno več raka na prostati in drugih težav. 

Kako pogosto naj uporabljam izdelke?

Dejavnik tveganja zaradi elektromagnetnega sevanja so odvisni glede na količino in intenzivnostjo sevanja, ki smo mu izpostavljeni. Vsako zmanjšanje ali količine ali intenzivnosti ugodno vpliva na naše zdravje. 

Nemogoče je popolnoma zmanjšati izpostavljenost radiaciji, vendar pa z uporabo Belly Armor produktov medtem, ko smo bolj izpostavljeni sevanju (na primer pri uporabi mobitela ali prenosnika) pa vsekakor ogromno pripomore k zdravju nas, pa še bolj pomembno, če ste starši, zdravju vašega dojenčka. 

Kako skrbim za izdelke Belly Armor?
Izdelki so zelo preprosti za nego. Priporoča se pranje v pralnem stroju z mrzlo vodo in podobnimi barvami (temno, belo ali barvano) ter sušenje na zraku (ne v sušilnem stroju). Beljenje se seveda odsvetuje. 

Je to podjetje zavedno, s kom še sodelujejo, kaj jim je pomembno?

To nas je najbolj navdušilo, saj gre za tako zavedno podjetje.

Belly Armor je partner Healthy Child Healthy World, ki je vodilna organizacija na področju problemov javnega zdravja, ki vplivajo na naše otroke in osvešča starše, da zaščitijo svoje otroke pred škodljivimi vplivi okolja.

Primarno bistvo Belly Armor misije in vizije je promocija ozaveščenosti o zdravju še nerojenih otrok, saj je podjetje ustvarila mlada mamica, ki se je zavedala nevarnosti sevanj in je v osnovi želela zaščititi svojega prvega otroka. Drži se strogih standardov kvalitete; brez škodljivih kemikalij oziroma sestavin, toksičnih stranskih produktov in potratne ali nevarne materiale. Produkti Belly Armor so vsi narejeni v socialnih in okolju prijaznih procesih. Kot veste, je vse narejeno iz 100 % bombaža, opcija je tudi iz 100 % organskega bombaža. 

Zakaj smo tudi mi iskali takšno tehnologijo?

V zadnjih nekaj letih so naraščali dokazi, da izpostavljenost vsakodnevnemu sevanju povzroča tveganja za naše zdravje, še posebno med nosečnostjo in v času zgodnjega otroštva. Ta tveganja so se povečala čez leta zaradi vse bolj pogoste uporabe mobitelov, računalnikov in ostalih elektronskih naprav. Strokovnjaki za zdravje in organizacije po svetu svetujejo preventivo, s katero zmanjšujemo izpostavljenost sevanju.

Ali je ta zaščitna tkanin (RadiaShiled®) težka?

Ne, RadiaShield® tkanina, ki je v ozadju produktov Belly Armor, je ultra lahka in po teži podobna kratki majici. Različni produkti so na voljo, da dopolnjujejo vaš individualni stil in aktivnosti, še vedno pa ostanejo izdelki zračni in ne povzročajo dodatne teže.

Belly Armor izdelki so narejeni s pomočjo tehnologije Radiashield, ki je prevodni tekstil, ki vsebuje srebro, zato tekstil vsebuje kovinsko komponento, vendar je srebro namensko izbrano, ker velja za varno kovino.

Izdelki drugih kovin ne vsebujejo.

54578989621 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/m/o/moske_spodnjice_belly_armor.jpg
54.9 EUR 2021-03-13 Zaloga: Na zalogi
-20%

Moške spodnjice Belly Armor z zaščito

Moške spodnjice Belly Armor z zaščito

Večina moških svoje mobitele nosi v žepih in s tem svoje reproduktivne organe izpostavljajo močnemu sevanju. Zato so te spodnjice kot nalašč za moške, kajti zmanjšujejo izpostavljenost reproduktivnih organov pred sevanjem.

Vroča cena: 54,90 €

Prihranek: 13,70 € (20%)

Redna cena: 68,60 €

Podrobnosti artikla Moške spodnjice Belly Armor z zaščito

Izdal Klepet ob kavi

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Moške spodnjice Belly Armor z zaščito

Vroča cena: 54,90 €

Prihranek: 13,70 € (20%)

Redna cena: 68,60 €

Moške spodnjice Belly Armor z zaščito

Oglejte si tudi