V vrečki ni artiklov.

Moški so z Marsa, ženske so z Venere - Moški so drugačni, ženske tudi

Moški so z Marsa, ženske so z Venere - Moški so drugačni, ženske tudi Dr. John Gray

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 128 zlatnikov = 1,28 €.
To knjigo bi lahko poimenovali tudi vodnik za izboljšanje odnosov in razumevanje med spoloma. Knjiga ni suhoparna psihološka ali filozofska razprava o odnosih med spoloma, temveč odličen učbenik, ki na privlačen, enostaven, duhovit in poučen način približa bralcu tiste enostavne zakone, ki v življenju krojijo ravnanje in čutenje moškega in ženske. Delo je napisano živo, kot zanimiva pripoved o razcvetu ljubezni ...
 
Cena: 25,70 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-2291-17-4
Leto izdaje 2012
Število strani 317
Dimenzije 14,0 x 23,0
Avtor Dr. John Gray
Vezava Ne
Izdal Gnostica
Kategorija Ljubezen, odnosi

O avtorju

   

Dr. John Gray 


Dr. John Gray je mednarodno uveljavljen strokovnjak s področja komuniciranja in razmerij med spoloma, več kot petnajst let je družinski terapevt, več kot trideset let pa vodi seminarje osebne rasti. Leta 1982 je doktoriral iz psihologije in človekove spolnosti na kolumbijski univerzi Pacific. Razvil je izviren način razumevanja, spoštovanja in upoštevanja razlik med moškim in žensko. 
Svoje znanje posreduje ljudem tudi prek kolumen različnih časnikov in revij ter prek javnih nastopov, tudi na različnih radijskih in televizijskih postajah. Ocenjujejo, da njegovo pisanje doseže več kot trideset milijonov bralcev v severni in južni Ameriki, južnem Pacifiku ter v Veliki Britaniji in Koreji.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Oglejte si tudi