Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Moški v hormonskem ravnovesju

Na zalogi
SKU
9789616861892
Dodaj v primerjavo
Cena 14,90 €

Moški lahko, če to želijo, s pomočjo nadomestnega hormonskega zdravljenja delajo čudeže za svoje možganske celice, mišice in notranje organe. Potrebujejo le – seznanjenost. 

Dodaj na seznam želja

Hormoni

Če je normalno, da izgubljamo hormone in jih ne nadomeščamo – ker naj bi bilo to »normalno staranje« –, zakaj potem nosimo očala, slušne pripomočke, menjavamo sklepe, zdravimo venčne žile, presajamo organe, jemljemo zdravila? Sodoben moški enaindvajsetega stoletja, ki da kaj nase in želi živeti s polnimi pljuči, uživati v poklicnih uspehih, konjičkih, športu, ljubezni in spolnosti, bi moral na hormone gledati kot na pomočnike, ki mu bodo vse to omogočili.

»V to knjižico so vključene tridesetletne izkušnje zdravnikov, ki se ukvarjajo s temi vprašanji. Kot njihova učenka sem vpijala njihove izkušnje, si jih zapomnila in jih zdaj s ponosom uporabljam – da bi lahko pomagala vam, sodobnim moškim,« je zapisala zagrebška zdravnica dr. Sanja Toljan, ki je »obujala« življenje mnogim Slovencem in vestno spremlja dogajanja na  področju zanesljive uporabe bioidentičnih hormonov.

Knjiga nas pouči, kako pomagajo hormoni, ko na vrata potrka infarkt, kako spremenjena prehrana spremeni življenje, kako se upremo izgorelosti. In natančno opisuje simptome hormonskega neravnovesja pri moških.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616861892
Leto izdaje 2019
Število strani 164
Dimenzije 12,5 x 19,5
Vezava Mehka
Izdal Ara
Avtor Sanja Toljan
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Moški v hormonskem ravnovesju
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Moški v hormonskem ravnovesju

Cena 14,90 €