KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Mu pač ni do tebe - Spoznaj resnico o moških in njihovih izgovorih
Spoznaj resnico o moških in njihovih izgovorih! Mu pač ni do tebe - stavek, ki je za vedno spremenil znanost o zmenkih!
Strah ga je resne zveze ... Boji se razočaranja ... Ne upa si narediti prvega koraka ...
Prijateljice se sestajajo, pijejo kavico in se trudijo razvozlati skrivne, globlje pomene izgovorov, s katerimi jih zasipavajo njihovi fantje. Greg Behrendt in Liz Tucillo pravita, da je to izguba časa, saj je vendar vse jasno: mu pač ni do tebe. Moški v resnici niso zagonetna bitja. Čeprav marsičesa ne povedo naravnost, vendarle ne morejo nič skriti. Njihova dejanja in besede povedo vse.
Ženske bi si morale nehati izmišljevati izgovore za njihovo nemogoče obnašanje in upati, da se bodo moški, ki jim ni do njih, čez noč spremenili v prince iz sanj. Knjiga Mu pač ni do tebe temelji na eni najbolj priljubljenih epizod televizijske nanizanke Seks v mestu. Njen namen je bil ženske poučiti, da bodo takoj vedele, kdaj tipu pač ni dovolj do njih, da bi se še splačalo ukvarjati z njim.
Avtorja sta zbrala veliko dobro znanih scenarijev, ki se odvijajo med moškimi in ženskami na zmenkih in v ljubezenskih razmerjih. Greg, ki je bil nekoč tudi sam neukročen in divji deček, je prispeval svoje izkušnje in moški pogled, Liz pa razlago, zakaj ženske počnejo kar počnejo, zakaj se oklepajo nemogočih izgovorov, upajo na čudeže in pozabljajo na svoje samospoštovanje. Mu pač ni do tebe je provokativna, zabavna, predvsem pa omamno osvobajajoča knjiga, ki bi jo moralo prebrati vsako dekle ali ženska med petnajstim in stotim letom.
Ne izgubljajte časa z zgubami, ne prenašajte njihovih nesramnosti, neumnosti in slabih izgovorov.
NAJ VAS NE SPRAVLJAJO V POTRTOST IN SAMOOBTOŽEVANJE. ČE MU NI DO TEBE, MU PAČ NI DO TEBE Ä NJEGOV PROBLEM. ZATE TO SPOZNANJE POMENI NOVO UPANJE, NOVO PRILOŽNOST, DA SREČAŠ BOLJŠEGA
13194 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/sielimport/52a18ea173dcf989807beca5fd21a4d5.jpg 978-961-91805-4-9
21.9 EUR 2021-06-21 Zaloga: Na zalogi

Mu pač ni do tebe  - Spoznaj resnico o moških in njihovih izgovorih

Mu pač ni do tebe - Spoznaj resnico o moških in njihovih izgovorih Greg Behrendt Liz Tuccillo

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 109 zlatnikov = 1,09 €.
Spoznaj resnico o moških in njihovih izgovorih! Prijateljice se sestajajo, pijejo kavico in se trudijo razvozlati skrivne, globlje pomene izgovorov, s katerimi jih zasipavajo njihovi fantje. Greg Behrendt in Liz Tucillo pravita, da je to izguba časa, saj je vendar vse jasno: mu pač ni do tebe.
Cena: 21,90 €

Podrobnosti artikla Mu pač ni do tebe - Spoznaj resnico o moških in njihovih izgovorih

ISBN 978-961-91805-4-9
Leto izdaje 2009
Število strani 204
Dimenzije 14,1 X 22,0
Vezava Ne
Izdal Založba Primus
Avtor Greg Behrendt
Liz Tuccillo

O avtorju Mu pač ni do tebe - Spoznaj resnico o moških in njihovih izgovorih

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

TINA

Objavljeno 12.09.2014

Res odlična knjiga, ki na zelo humorističen način

Res odlična knjiga, ki na zelo humorističen način prikaže nekatera dejstva o moških! Priporočam vsem ženskam, ki si zmišljujete raznorazna opravičila za njihovo vedenje ali pa, če želite "samo" zvrhano merico smeha:)

JOŽEF

Objavljeno 12.09.2014

res dobro branje za ženske da spoznajo moške

res dobro branje za ženske da spoznajo moške navade in nizgovore

Mu pač ni do tebe  - Spoznaj resnico o moških in njihovih izgovorih

Oglejte si tudi