Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Muzej nedolžnosti (mehka vezava)

Na zalogi
SKU
9789612740788
Dodaj v primerjavo
Cena 15,99 €
Kaj je v resnici ljubezen? Pamukov drugi najdaljši in prvi ljubezenski roman se začenja s temi besedami, in sicer nekega spomladanskega dne leta 1975, ko sin premožne istanbulske družine Kemal naleti na daljno revno sorodnico Füsün.
Dodaj na seznam želja

Kaj je v resnici ljubezen?

 

Pamukov drugi najdaljši in prvi ljubezenski roman se začenja s temi besedami, in sicer nekega spomladanskega dne leta 1975, ko sin premožne istanbulske družine Kemal naleti na daljno revno sorodnico Füsün.

Tistega dne se njegovo življenje in njegova tradicionalna prepričanja o ljubezni, strasti, spolnosti, prijateljstvu in družini popolnoma spremenijo in ga odvedejo na viharno pot, prepredeno z razdvojenimi čustvi, s samoobvladovanjem, z notranjimi boji in s trenutki neznanske sreče in prikrite bolečine; na pot, kjer bo deležen prezira visoke družbe in pozornosti Füsünine družine v barakarskem naselju; na pot, ki nas bo seznanila s prepadom med istanbulskim visokim in nižjim družbenim slojem, s slikovito filmsko industrijo, z zabavnimi in bogatimi karakterji knjižnih junakov; na pot, ki ji bo Kemal kljub izgubi svoje izvoljenke z ustanovitvijo muzeja njenih osebnih stvari zvest vse do konca svojega življenja.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612740788
Leto izdaje 2012
Število strani 555
Dimenzije 12,5 x 20,0
Vezava Mehka
Izdal Sanje
Avtor Orhan Pamuk
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Muzej nedolžnosti (mehka vezava)
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Muzej nedolžnosti (Žepnica)

Cena 15,99 €