Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Na boljše

Na zalogi
SKU
9789610151456
Dodaj v primerjavo
Cena 22,98 €

Knjiga govori o tem, kako se ponovno postaviti na noge po izgorelosti, po tesnobi. "Zgraditi " se moramo na novo. Odločiti se moramo za svojo pot, ki zna biti marsikdaj trnova, pa vendar nam naše sanje in ljubezen do sebe in drugih dajo krila, da zmoremo premagati vse prepreke. O tem, da se osebnostna rast nikoli ne konča. Da prihajajo novi in novi izzivi, mi pa se odločamo, kako se jih bomo lotili. 

Dodaj na seznam želja

Ljubezen

Tako, kot sem živela nekoč, sem izgorela; padla sem v hudo tesnobo, o čemer sem napisala tudi knjigo Na tesnobi. Če sem se hotela počutiti bolje, sem morala prevetriti misli, prepričanja in vzorce delovanja, ki so imeli globoke korenine. Zgraditi sem se morala na novo. Izbezala sem se iz cone udobja, kjer sem visela na nitki, saj sem se poganjala kot hrček na kolesu, ne da bi imela kaj od tega. Odločila sem se za svojo pot, ki je marsikdaj težja, vendar na njej gradim svoje sanje, in ne sanje drugih. V ospredje sem postavila ljubezen: ljubezen do sebe, ljubezen do življenja in ljubezen do drugih. Dovolim si ranljivost in do­volim si biti jaz. Brez ljubezni ni pristnega življenja. Ni pristnih odnosov. In ljudje brez njih ne zmoremo.

O vsem tem govori ta knjiga. O tem, da se osebnostna rast nikoli ne konča. Da prihajajo novi in novi izzivi, mi pa se odločamo, kako se jih bomo lotili. Naš notranji svet precej vpliva na zunanje­ga. In človek, ki ve, kdo je, se sprejema in je enakopraven drugim, je na pravi poti. Ni lahko, vendar se da. Moč je v nas.

 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610151456
Leto izdaje 2018
Število strani 184
Dimenzije 14,5 x 20,8
Vezava Mehka
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Damjana Bakarič
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Na boljše
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Na boljše

Cena 22,98 €