V vrečki ni artiklov.
Na koncu bo vse dobro

Z neskončno radostjo v srcu ti predstavljam mojo novo knjigo, ki tokrat govori o kreiranju in spreminjanju življenja z univerzalnimi zakoni vesolja. 

S teboj delim modrosti, ki so bile tisočletja namenoma skrite in potlačene.

Prišel je čas, da se jih spomniš.

Če razmišljaš o naročilu knjige, si najprej odgovori na tri vprašanja:

- Si sploh pripravljena na spremembo?
- Si se pripravljena spomniti kdo si v resnici?
- Si se pripravljena spomniti kaj vse znaš? 

Če je odgovor DA, potem dobrodošla na potovanju k starodavnim resnicam in znanju!

9789619375686 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/n/a/na-koncu-bo-vse-dobro.jpg 9789619375686
24.9 EUR 2021-10-23 Zaloga: Na zalogi

Na koncu bo vse dobro

Na koncu bo vse dobro Maja Debelak - Dobra vila Maja

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 124 zlatnikov = 1,24 €.
Z neskončno radostjo v srcu ti predstavljam mojo novo knjigo, ki tokrat govori o kreiranju in spreminjanju življenja z univerzalnimi zakoni vesolja.
Cena: 24,90 €

Podrobnosti artikla Na koncu bo vse dobro

ISBN 9789619375686
Leto izdaje 2020
Število strani 181
Dimenzije 12,5 x 19,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Divinum cor d.o.o.
Avtor Maja Debelak - Dobra vila Maja

O avtorju Na koncu bo vse dobro

Maja Debelak - Dobra vila Maja

Maja Debelak - Dobra vila Maja

Maja Debelak, bolj znana kot Dobra vila Maja, je inspiracijska in intuitivna svetovalka, ki predava po celi Sloveniji in na tisoče ljudi opogumlja k zavestnemu uresničevanju sanj. Svoje znanje deli na predavanjih, individualnih svetovanjih in motivacijskih predavanjih za podjetja. Piše odmevne kolumne za Lady in pisala je Zaupne besede za revijo Antena.

Je POP-ova in Dnevnikova inspiracijska svetovalka. Je avtorica številnih knjižnih uspešnic ter vilinskih kart. Vsako leto izdela tudi magični rokovnik Čarobno leto. Izdeluje energetski nakit, še posebej priljubljeni so vilinski amuletki. Za Zlatarno Celje je izdelala vilinsko linijo Lencia by Dobra vila.

MAJA O SEBI:

"Z Dobro vilo sem stopila na pot uresničevanja svojega poslanstva in odkrila svojo lastno moč in notranjo modrost - vse odgovore nosimo v sebi. Dobra vila me je odpravila na najdaljše in najčudovitejše potovanje, na potovanje vase. Ko se zaveš, da si odgovoren za vse, kar se ti zgodi v tvojem življenju in veš, da imaš možnost spremeniti to realnost... najdeš ključ, ki odpira vrata v magičen in čudovit svet. Vsak dan odkrivam kako živeti vsak trenutek v pravljici ... Moje poslanstvo je spominjati in na primeru pokazati, da je možno uresničiti svoje sanje."

Več o Maja Debelak - Dobra vila Maja

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).