Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Na smrt ustrežljiva (trda vezava)

Na zalogi
SKU
9789616887656
Dodaj v primerjavo
Cena 29,00 €
Ljubezen in kriminal v skupnem vrtincu.
Dodaj na seznam želja

Zvesta, lepa, profesionalna, brezhibno organizirana. Potencialno nevarna. Sarah Stevens je ženska, ki ima veliko odlik. V prvi vrsti je vrhunski butler in usposobljena, da brezhibno in učinkovito vodi večja gospodinjstva. Je tudi usposobljena telesna stražarka in odlična strelka. Je nepogrešljiva za svojega starejšega delodajalca, šarmantnega gospoda, ki ga Sarah spoštuje in ga je vzljubila kot očeta.

Neke noči onemogoči na delu vlomilce in s tem herojskim dejanjem si prisluži svojih petnajst minut slave na lokalni televiziji. A posnetek pritegne pozornost skrivljene duše, moškega, ki ga Sarah ne pozna. Hoče jo imeti zase in na njegovi poti ga nič ne ustavi.

Življenje se Sarah zruši pred očmi, ko brutalno umorijo njenega delodajalca. Detektiv Cahill ji zagotovi, da ni osumljenka. A groza se ponovi. Ponovni umor in tokrat, kljub pomanjkanju dokazov, pade senca na Sarah in ne more ubežati občutku krivde. Ne preostane ji nič druga, kot da nadaljuje s svojim življenjem. Prepozno opazi, da jo je neuravnovešen zalezovalec zvabil v popolno past, iz katere morebiti ne bo nikoli uspela pobegniti. Sarah je prepuščena moškemu, ki ji bo izpolnil vsako željo, jo zasipal s
pozornostjo in zlomil s svojo posesivnostjo.

Najbolj srhljiv roman izpod peresa avtorice Linde Howard, ki nas drži v napetosti od začetka do konca. Na smrt ustrežljiva je kriminalka, polna strasti in obsedenosti.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616887656
Leto izdaje 2014
Število strani 344
Dimenzije 12,5 x 18,5
Vezava Trda
Izdal Meander
Avtor Linda Howard
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Na smrt ustrežljiva (trda vezava)
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Na smrt ustrežljiva (trda vezava)

Cena 29,00 €