V vrečki ni artiklov.
Načrt duše - Odkrijte pravi pomen življenja, ki ste ga načrtovali pred svojim rojstvom

Načrt duše

Mnogi se sprašujejo: Zakaj se prav meni to dogaja? Naše trpljenje se nam zdi povsem nesmiselno. Ima lahko trpljenje sploh kak smisel?

Knjiga Načrt duše nam odkriva pravi pomen življenja, ki ga, kot nam dokazuje avtor, načrtujemo sami pred svojim rojstvom. V knjigi zapisane izpovedi ljudi odkrivajo, da so lahko naše najtežje izkušnje, naše trpljenje, prežeti s skrivnim poslanstvom, ki smo ga namenili sami sebi, še preden smo se rodili. Sami smo izbrali svoje življenjske okoliščine, odnose in dogodke. Piše, da so okoliščine naših življenj vnaprej načrtovane, obenem pa so posledica dogovorov med dušami pred utelešenjem.

Načrt duše predstavlja zgodbe desetih ljudi, ki so pred rojstvom načrtovali, da bodo izkusili izjemne težave oziroma izzive. Avtor v sodelovanju s štirimi nadarjenimi mediji in kanalizatorji odkriva, kaj so si izbrali in zakaj.

S temi osupljivimi pričevanji o načrtovanju življenja pred rojstvom nam postane jasno, zakaj se odločimo za izzive, kot so bolezen, težavni odnosi, smrt ljubljene osebe in nesreče.

In dojamemo, kako kot duša načrtujemo svoje življenje ter povsem zavestno »uporabimo« svoje izzive, da pospešimo svojo duhovno rast in zdravljenje.

Ne spreglejte tudi druge svetovne uspešnice avtorja: Dar duše

9789616861519 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/n/a/nacrt-du_e.jpg 9789616861519
21.17 EUR 2021-08-08 Zaloga: Na zalogi
-15%

Načrt duše - Odkrijte pravi pomen življenja, ki ste ga načrtovali pred svojim rojstvom

Načrt duše - Odkrijte pravi pomen življenja, ki ste ga načrtovali pred svojim rojstvom Robert Schwartz

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 105 zlatnikov = 1,05 €.
Avtor Robert Schwartz nam je končno dal to, kar so vsi čakali: dokaz, da so okoliščine naših življenj vnaprej načrtovane, obenem pa so posledice dogovorov med dušami pred utelešenjem.

Vroča cena: 21,17 €

Prihranek: 3,73 € (15%)

Redna cena: 24,90 €

TOP 100

Podrobnosti artikla Načrt duše - Odkrijte pravi pomen življenja, ki ste ga načrtovali pred svojim rojstvom

ISBN 9789616861519
Leto izdaje 2016
Število strani 368
Dimenzije 19,4 x 12,6
Vezava Mehka vezava
Izdal Ara
Avtor Robert Schwartz

O avtorju Načrt duše - Odkrijte pravi pomen življenja, ki ste ga načrtovali pred svojim rojstvom

Robert Schwartz

Robert Schwartz

S tesnim sodelovanjem z več mediji in kanali je raziskal načrte pred rojstvom mnogih, mnogih ljudi. Naučil se je, da dogodki v njihovem življenju niso niti naključni niti poljubni, temveč del pametno zasnovanega in zapletenega načrta - načrta, ki so ga sami pogumno zasnovali. Naučil se je tudi, da duše iz različnih razlogov pogosto izbirajo zelo različne izzive. Motivacije svoje duše lahko zato slišite v zgodbi o nekom, čigar življenje je, vsaj na površini, zelo drugačno od vašega. V načrtu vaše duše in daru vaše duše vam ponuja življenjske zgodbe in načrte pred rojstvom dvaindvajsetih pogumnih duš.

Več o Robert Schwartz

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Danica

Objavljeno 09.10.2017

Čudovito delo super avtorja. Vse je vnaprej

Čudovito delo super avtorja. Vse je vnaprej določeno, ne obremenjujte se s stavarmi, ki jih ne morete spremeniti in lažje boste dihali.

Načrt duše - Odkrijte pravi pomen življenja, ki ste ga načrtovali pred svojim rojstvom

Oglejte si tudi