Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Načrt duše - Odkrijte pravi pomen življenja, ki ste ga načrtovali pred svojim rojstvom

Na zalogi
SKU
9789616861519
Dodaj v primerjavo
Cena 24,90 €

Avtor Robert Schwartz nam je končno dal to, kar so vsi čakali: dokaz, da so okoliščine naših življenj vnaprej načrtovane, obenem pa so posledice dogovorov med dušami pred utelešenjem.

Dodaj na seznam želja

Načrt duše

Mnogi se sprašujejo: Zakaj se prav meni to dogaja? Naše trpljenje se nam zdi povsem nesmiselno. Ima lahko trpljenje sploh kak smisel?

Knjiga Načrt duše nam odkriva pravi pomen življenja, ki ga, kot nam dokazuje avtor, načrtujemo sami pred svojim rojstvom. V knjigi zapisane izpovedi ljudi odkrivajo, da so lahko naše najtežje izkušnje, naše trpljenje, prežeti s skrivnim poslanstvom, ki smo ga namenili sami sebi, še preden smo se rodili. Sami smo izbrali svoje življenjske okoliščine, odnose in dogodke. Piše, da so okoliščine naših življenj vnaprej načrtovane, obenem pa so posledica dogovorov med dušami pred utelešenjem.

Načrt duše predstavlja zgodbe desetih ljudi, ki so pred rojstvom načrtovali, da bodo izkusili izjemne težave oziroma izzive. Avtor v sodelovanju s štirimi nadarjenimi mediji in kanalizatorji odkriva, kaj so si izbrali in zakaj.

S temi osupljivimi pričevanji o načrtovanju življenja pred rojstvom nam postane jasno, zakaj se odločimo za izzive, kot so bolezen, težavni odnosi, smrt ljubljene osebe in nesreče.

In dojamemo, kako kot duša načrtujemo svoje življenje ter povsem zavestno »uporabimo« svoje izzive, da pospešimo svojo duhovno rast in zdravljenje.

Ne spreglejte tudi druge svetovne uspešnice avtorja: Dar duše

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616861519
Leto izdaje 2016
Število strani 368
Dimenzije 19,4 x 12,6
Vezava Mehka
Izdal Ara
Avtor Robert Schwartz
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Načrt duše - Odkrijte pravi pomen življenja, ki ste ga načrtovali pred svojim rojstvom
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Načrt duše - Odkrijte pravi pomen življenja, ki ste ga načrtovali pred svojim rojstvom

Cena 24,90 €