Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Načrtovana ljubezen

Na zalogi
SKU
16592
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 6,99 €
Prihranek 24,91 € (-78.09%)
Redna cena 31,90 €
V londonski plemiški družbi velja, da imata gospod in gospa Tremaine najpopolnejši zakon - ta temelji na vljudnosti, spoštovanju in svobodi. Kako jima to uspe? Zadnjih deset let živita ločeno - vsak na svoji celini. Nekoč pa je bilo povsem drugače ... Ko je Gigi Rowland prvič zagledala Camdena Saybrooka, jo je takoj zajela neustavljiva privlačnost. Kar pa se je začelo z iskrico strasti, se je končalo z izdajo - mož jo je zapustil v jutru po njuni poročni noči. Zdaj si Gigi želi biti prosta, da bi se znova poročila, a ji mož postavi nezaslišano zahtevo v zameno za njeno svobodo: dati mu mora potomca. Gigijina odločitev bo imela posledice, ki si jih ni nikoli predstavljala; ko bodo prišle na dan vse skrivnosti in se bo spet prebudilo poželenje, se bo moral najbolj občudovan londonski par ali ponovno zaljubiti ali pa za vedno raziti.
Dodaj na seznam želja

V londonski plemiški družbi velja, da imata gospod in gospa Tremaine najpopolnejši zakon - ta temelji na vljudnosti, spoštovanju in svobodi. Kako jima to uspe? Zadnjih deset let živita ločeno - vsak na svoji celini.
Nekoč pa je bilo povsem drugače ... Ko je Gigi Rowland prvič zagledala Camdena Saybrooka, jo je takoj zajela neustavljiva privlačnost. Kar pa se je začelo z iskrico strasti, se  je končalo z izdajo - mož jo je zapustil v jutru po njuni poročni noči. Zdaj si Gigi želi biti prosta, da bi se znova poročila, a ji mož postavi nezaslišano zahtevo v zameno za njeno svobodo: dati mu mora potomca. Gigijina odločitev bo imela posledice, ki si jih ni nikoli predstavljala; ko bodo prišle na dan vse skrivnosti in se bo spet prebudilo poželenje, se bo moral najbolj občudovan londonski par ali ponovno zaljubiti ali pa za vedno raziti.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6788-43-4
Leto izdaje 2010
Število strani 300
Dimenzije 14,0 x 21,0
Vezava Trda
Izdal Avrora as
Avtor Sherry Thomas
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Načrtovana ljubezen
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Načrtovana ljubezen

Vroča cena 6,99 €
Prihranek 24,91 € (-78.09%)
Redna cena 31,90 €