V vrečki ni artiklov.

Nad težave s prostato na naraven način: Priročnik z nasveti o prehrani in prehranskih dopolnilih za zdravo prostato

Nad težave s prostato na naraven način: Priročnik z nasveti o prehrani in prehranskih dopolnilih za zdravo prostato Roger Mason

Priročnik z nasveti o prehrani in prehranskih dopolnilih za zdravo prostato

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 83 zlatnikov = 0,83 €.
Življenjsko nevarne operacije in nevarna zdravila niso edini način za zdravo prostato. V knjigi boste odkrili načine za varno, učinkovito in naravno odpravljanje težav s prostato. Doslej je knjigo prebralo že več kot dva milijona moških v domala vseh državah sveta. S pomočjo podatkov, ki jih najdejo v knjigi se moški naučijo prevzeti odgovornost za svoje zdravje in poiskati načine za naravno zdravljenje.
-40%
 

Vroča cena: 11,90 €

Prihranek: 8,00 € (40%)

Redna cena: 19,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-6769-56-3
Leto izdaje 2013
Število strani 176
Dimenzije 21,0 x 13,5
Avtor Roger Mason
Vezava Mehka
Izdal Cangura
Kategorija Naravno zdravljenje

O avtorju

 

Roger Mason je mednarodno priznani raziskovalec ter kemik, ki se že več kot 30 let ukvarja s preučevanjem naravnega zdravljenja, podaljševanjem življenjske dobe in obvladovanjem raka ter drugih "neozdravljivih" bolezni s pomočjo naravne prehrane, dodatkov in hormonov.

Razvija edinstvena naravna prehranska dopolnila in izdelke ter svetuje moškim, ki želijo ozdraviti prostato brez zdravil, operacij ali obsevanja. Napisal je že 7 knjižnih uspešnic, med katerimi so tudi 'Lower Blood Pressure Without Drugs' (Nižji krvni tlak brez zdravil) in 'Lower Your Cholesterol Without Drugs' (Nižji holesterol brez zdravil). Mason je kot zagovornik naravnih alternativ terapijam z zdravili reden gost ameriških radijskih oddaj. Doslej je knjigo Nad težave s prostato na naraven način prebralo že več kot dva milijona moških v domala vseh državah sveta.  

Avtorja lahko kontaktirate preko spletne strani http://www.youngagain.com.

Oglejte si ekskluzivni intervju z avtorjem  >>


 

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Oglejte si tudi