Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Nadaljevalni ThetaHealing

Na zalogi
SKU
9789617090581
Dodaj v primerjavo
Cena 25,90 €

V prvi knjigi Theta zdravljenje je Vianna Stibal opisala enostavno, a življenje spreminjajočo tehniko, s katero se je ozdravila, ko je medicina ni mogla: ThetaHealing®. Pri tej izjemni zdravilni tehniki uporabimo energijo vseh stvari – Vsega, kar je – da korenito spremenimo svoje miselne vzorce, odnose, fizično počutje in še veliko več.

Dodaj na seznam želja

Theta Healing

V tej izjemni knjigi, ki dopolnjuje prvo, Vianna na podlagi tisočih terapij s svojimi strankami nadalje raziskuje delovanje, proces in koristi Theta Healinga.

V njej boste izvedeli še več o pomembnosti vaših občutkov in prepričanj. Spoznali boste sedem ravni obstoja in to, kako vam omogočajo, da se povežete z najvišjimi ravnmi ljubezni in energije Vsega, kar je. Z uporabo moči zdravilne tehnike Theta Healing® boste duhovno, čustveno in fizično izboljšali svoje življenje.

Iz knjige:

»Na samo naravo življenja lahko gledamo kot na čisto energijo. Sedem ravni obstoja predstavlja ples in kroženje te energije. Ta božanska energija je neskončna in preprosto spreminja obliko skozi različne frekvence vibracij. Nobena raven obstoja ni bolj pomembna od drugih. Cilj je uravnovesiti se z energijo vsake ravni skozi Sedmo raven Kreatorja vsega, kar je, z univerzalnim duhom, ki povezuje vse stvari v obstoju.

Ta knjiga ni namenjena zgolj razlagi tega, temveč se osredotoča na energijo, ki prinaša najboljše in najhitrejše rezultate ter prikaže, da se tisto, kar je ustvarjeno, lahko »odustvari« in ponovno ustvari.

Nadaljevalni ThetaHealing obsega razumevanje duhovne narave atomov in vedenje, da smo čudovita bitja, ki ustvarjajo resničnost.«

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617090581
Leto izdaje 2020
Število strani 314
Dimenzije 16,5 x 23,5
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Vianna Stibal
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Nadaljevalni ThetaHealing - Nadaljevalno theta zdravljenje
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Nadaljevalni ThetaHealing

Cena 25,90 €