V vrečki ni artiklov.
.Nadangel Mihael - Preroške karte (knjižica in 44 kart)
Ta knjižica vam bo postopoma odkrivala, kako lahko uporabljate to natančno, varno in močno zdravilno branje zase ali za druge. 

V njej je razložen osnovni pomen vsake karte, obenem pa vas bo seznanila s posebnimi podrobnostmi, ki vam bodo lahko vse še bolj razjasnile in vam pomagale, da se boste oprli na lastno intuicijo. Nadangel Mihael vam namreč nudi zaščito in vodstvo ... 

Vse, kar morate storiti, je, da ga prosite za pomoč.
15937 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/sielpreview/preview5074fdde8aeef6dbe3e253519538cb76.gif
19.9 EUR 2021-10-30 Zaloga: Na zalogi

.Nadangel Mihael - Preroške karte (knjižica in 44 kart)

.Nadangel Mihael - Preroške karte (knjižica in 44 kart) Doreen Virtue

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 99 zlatnikov = 0,99 €.
Ta knjižica vam bo postopoma odkrivala, kako lahko uporabljate to natančno, varno in močno zdravilno branje zase ali za druge. V njej je razložen osnovni pomen vsake karte, obenem pa vas bo seznanila s posebnimi podrobnostmi, ki vam bodo lahko vse še bolj razjasnile in vam pomagale, da se boste oprli na lastno intuicijo. Nadangel Mihael vam namreč nudi zaščito in vodstvo ... Vse, kar morate storiti, je, da ga prosite za pomoč.
Cena: 19,90 €

Podrobnosti artikla .Nadangel Mihael - Preroške karte (knjižica in 44 kart)

ISBN Ne
Leto izdaje Ne
Število strani Ne
Dimenzije Ne
Vezava Ne
Izdal Synergie
Avtor Doreen Virtue

O avtorju .Nadangel Mihael - Preroške karte (knjižica in 44 kart)

Doreen Virtue

Doreen Virtue

Doreen Virtue izhaja iz družine metafizičnih zdravilcev. Je jasnovidna doktorica psiholoških in metafizičnih znanosti, ki v svojih knjižnih delih in na delavnicah dela s sferami angelov, elementarnih bitij in vnebovzetih mojstrov. Doreen predava po vsem svetu o temah, ki so povezane z njenimi knjigami, pojavila pa se je tudi v mnogih ameriških televizijskih oddajah. V slovenščini je izšlo že več kot 20 njenih knjig ter kart.

Več o Doreen Virtue

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).