Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Nadangel Rafael sporoča

Na zalogi
SKU
978-961-92643-0-0
Dodaj v primerjavo
Cena 19,00 €
Knjiga Nadangel Rafael sporoča ... skozi sporočila nadangela Rafaela pojasnjuje pot v Pričujočnost JAZ SEM. Sporočila so namenjena ljudem, ki iskreno iščejo svetlobo.
Dodaj na seznam želja
Knjiga Nadangel Rafael sporoča ... skozi sporočila nadangela Rafaela pojasnjuje pot v Pričujočnost JAZ SEM. Sporočila so namenjena ljudem, ki iskreno iščejo svetlobo.
Z mislimi in čustvi človek ustvarja svoje življenje in svet, v katerem živi. Če s svojim življenjem ni zadovoljen in bi želel nekaj trajno spremeniti, mora predvsem spremeniti temelje, na katerih je zgrajen njegov miselni svet. Če želi popolnost, mora spremeniti svoj način razmišljanja kozmičnim zakonitostim, ki so popolnost, saj je na njih zgrajeno vse stvarstvo. Najvišja zakonitost je zakonitost Enosti. Izraža se na vseh ravneh in v naših srcih je zapisana z ustvarjalnim izrazom JAZ SEM.
To je pot, ki odprira vse resnice življenja na vseh ravneh. Od posameznikove resnosti, njegove iskrenost do samega sebe, pripravljenosti opustiti naveze, njegovega zaupanja in vere pa je odvisno, kakšna in kako dolga bo pot, ki se bo začrtala pred njim. Sporočila in nauki nadangela Rafaela prečudovito izpolnjujejo to nalogo.
S preprostimi besedami, pristopi in vajami uvajajo posameznika na pot velike resnice. Pošiljam ti oznanjevalce svojega sonca, ki so ustvarjeni iz iste substance, Pričujočnosti JAZ SEM, samo da bi se tvoje srce odprlo zame.
»Sporočila v knjigi so izbrani zapisi javnih večerov meditacij, v katerih sem bil kanal za Pričujočnost JAZ SEM, da bi prisotne opomnil na njihovo lastno Pričujočnost JAZ SEM. Pot je preprosta, morda celo preveč preprosta, da bi jo človek v svojem večnem iskanju pojasnil, da bi jo lahko dojel.«

»Ljubim sebe. Ljubezen prebiva v meni in moja duša je srečna, kadar ji namenjam pozornost.«

Knjiga obsega 21 poglavij samostojnih sporočil, preko 120 stavkov izrekov, na 266. straneh čuteče oblikovanega besedila.
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-92643-0-0
Leto izdaje 2009
Število strani 266
Dimenzije 13,5 x 19,0
Izdal Žarek
Avtor Boris Lukacs
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Nadangel Rafael sporoča
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Nadangel Rafael sporoca

Cena 19,00 €