V vrečki ni artiklov.
Naj me koklja brcne

Bilo je povsem enostavno. Jutro se je prikradlo z mačkom. V sobi nisem bil sam. Z menoj je bil Hex. Kremžljavo sva mežikala in iskala nekaj, s čimer bi si lahko izplaknila gobca. Na vratih je pozvonilo. Odprl sem in se skoraj sesedel. Pred menoj je stala Naomi Campbell, brez zajebancije. Na rahlo me je odrinila in se usedla na majav kavč sredi sobe. Hex si je z rjuho prekril mačkaste gate. Nekaj časa je bilo vse tiho, nakar je Naomi vstala in se obrnila proti Hexu. »Jebi me ti prasec ničvredni!« se je usulo iz njenih ust. Pustil sem ju sama in stopil ven. Zunaj so ljudje natančno vedeli kam hitijo, jaz pa ne. Na Kongresnem trgu sem srečal Burroughsa in se ponovno skoraj sesedel. Rekel mi je; »dečko ne ga srat, primi stvarco v roke!« Zaprl sem oči in prijel. Slišal sem krik. Ko sem odprl oči je pred menoj ležal Vitomil Zupan. Preveč z en dan. Pograbil sem mačka in si zaželel skodelico kave. 

Tomislav Vrečar se je nekega davnega dne odločil, da bo postal pesnik. To obvezo je vzel smrtno resno. Že za časa življenja v Novi Gorici je pisal pesmi in z njimi nastopal na zanimivih in kontaverznih performansih. Izdal je štiri pesniške zbirke: Punk še ni hin (1997), Vaš sin vsako jutro preganja mačke po soseski (1998), Ko se mi vse ponuja se meni skuja (2003) in Naj me koklja brcne, potem bom še jaz njo (2004). 


V stičišču vsega najdeš jaro kačo, 
mlad obraz in neskončnost hotenja. 
Smrt mladeniča, ki je razpet 
Med nebo in beton, 
utopljen v ljubezni izbere trd poljub. 
Smrt je neznosna tišina. 
(Pesem angelu brez kril, stran 8) 

961-91099-7-X https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/t/o/tomislav-vre_ar1-300x300.jpg 961-91099-7-X
4.17 EUR 2021-08-05 Zaloga: Na zalogi

Naj me koklja brcne

Naj me koklja brcne Tomislav Vrečar

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 20 zlatnikov = 0,20 €.
Bilo je povsem enostavno. Jutro se je prikradlo z mačkom. V sobi nisem bil sam. Z menoj je bil Hex. Kremžljavo sva mežikala in iskala nekaj, s čimer bi si lahko izplaknila gobca. Na vratih je pozvonilo. Odprl sem in se skoraj sesedel. Pred menoj je stala Naomi Campbell, brez zajebancije. Na rahlo me je odrinila in se usedla na majav kavč sredi sobe. Hex si je z rjuho prekril mačkaste gate. Nekaj časa je bilo vse tiho, nakar je Naomi vstala in se obrnila proti Hexu. »Jebi me ti prasec ničvredni!« se je usulo iz njenih ust. Pustil sem ju sama in stopil ven. Zunaj so ljudje na...
Cena: 4,17 €

Podrobnosti artikla Naj me koklja brcne

ISBN 961-91099-7-X
Leto izdaje 2004
Število strani 74
Dimenzije 12,0 x 16,0
Vezava Mehka vezava
Izdal LUD Šerpa
Avtor Tomislav Vrečar

O avtorju Naj me koklja brcne

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).