V vrečki ni artiklov.
Naj zraste spet

Rastline

Pri pripravi hrane navadno zavržemo rastlinske dele, ki bi jih pravzaprav še lahko uporabili. Ostanke rastlin od priprave juhe ali solate lahko vržemo na kompost, lahko pa jih posadimo in iz njih naredimo cel zelenjavni vrt. S pomočjo knjige Naj zraste spet vam bo zagotovo uspelo!

Skrajni čas je, da korenčkove vršičke, koriandrova stebla z listi, kocene solate ali zelja, avokadove koščice in ostale ostanke rastlin nehate metati v smeti. S pomočjo tega priročnika bodo rastlinski ostanki zaživeli novo življenje, se razraščali in razmnoževali.

• Sveža zelenjava in zelišča bodo vedno pri roki.
• Količina bioloških odpadkov iz kuhinje se bo zmanjšala.
• Prihranili boste čas in denar.
• Pridobili boste nove vrtnarske spretnosti.
• Z otroki boste delali naravoslovne poskuse.

Ni vam treba drugega, kot da sledite nazornim fotografijam in jasnim navodilom. Pred vašimi očmi bodo ostanki rastlin, ki so navadno končali v smeteh, na kuhinjskem pultu še enkrat zrasli v okusne, nove rastline.Mediji o knjigi:

»Skrajni čas je, da korenčkove vršičke, koriandrova stebla z listi, kocene solate ali zelja in avokadove koščice nehate metati v smeti. S pomočjo knjige Naj zraste spet, ki jo je izdala Mladinska knjiga, bodo rastlinski ostanki zaživeli novo življenje, se razraščali in razmnoževali …« - Tina Jereb, Dnevnik

»Ob pomoči novega priročnika lahko temu naredite konec in poskrbite, da bodo rastlinski ostanki v kuhinji zaživeli novo življenje, se razraščali in razmnoževali. Imeli boste svežo zelenjavo in zelišča, prihranili boste čas in denar, pa še količina bioloških kuhinjskih odpadkov se bo občutno zmanjšala. Poskusite, ne bo vam žal!« - Gloss

9789610155881 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/n/a/naj-zraste-spet.jpg 9789610155881
22.98 EUR 2020-07-07 Zaloga: Na zalogi
novo

Naj zraste spet

Naj zraste spet Katie Elzer Peters

Vnovična uporaba ostankov zelenjave, semen in gomoljev

Pri pripravi hrane navadno zavržemo rastlinske dele, ki bi jih pravzaprav še lahko uporabili. Ostanke od priprave juhe ali solate lahko vržemo na kompost, lahko pa jih posadimo in iz njih naredimo cel zelenjavni vrt. S pomočjo knjige Naj zraste spet vam bo slednje zagotovo uspelo!
Cena: 22,98 €
novo

Podrobnosti artikla Naj zraste spet

ISBN 9789610155881
Leto izdaje 2020
Število strani 128
Dimenzije 17,1 x 24,6
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Mladinska knjiga d.d.
Avtor Katie Elzer Peters

O avtorju Naj zraste spet

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Naj zraste spet

Oglejte si tudi