V vrečki ni artiklov.
Najbogatejši človek v Babilonu

Najbogatejši človek v Babilonu

Knjiga Najbogatejši človek v babilonu je najbolj navdihujoča knjiga, kar je bilo napisanih o bogastvu. Kratkočasne in poučne povesti razkrivajo davno skrivnost uspeha, ki je že babilonskim sužnjem pomagala, da so si lahko kupili svobodo. Zakaj ne bi pomagala tudi vam?

Babilon

Prebivalci mesta Babilon so bili prvi inženirji, prvi astonavti, prvi matematiki, prvi finančniki in prvi, ki so imeli pisavo. Bili so tudi prvi, ki so imeli denar kot plačilno sredstvo. Dolga tisočletja so ponosno obzidje Babilona zmlela v prah, obdržala pa se je modrost mesta. Denar se danes podreja enakim zakonom kakor pred šest tisoč leti, ko so ulice Babilona polnile množice uspešnih ljudi...

Denar

Pred tabo se razprostira prihodnost, kakor steza, ki vodi v daljavo. Ob stezi so cilji, ki jih želiš doseči... želje, ki si se jih namenil uresničiti.

Da bi uresničil svoje cilje in želje, moraš doseči finančni uspeh, finančna načela pa razlagajo prihodnje strani. Pusti jim, da te od suhe denarnice povedejo v izpolnjeno, srečnejše življenje, ki ga omogoča polna denarnica.

Ta načela so kakor zakon težnosti splošna in nespremenljiva. Naj se tudi vam kot že tolikim doslej izkažejo za zanesljiv recept za polnenje denarnice, računa v banki in finančni uspeh.

58 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/n/a/najbogatejsi_clovek_v_babilonu.jpg 961-6235-84-2
19.95 EUR 2020-08-13 Zaloga: Na zalogi

Najbogatejši človek v Babilonu

Najbogatejši človek v Babilonu George S. Clason

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 99 zlatnikov = 0,99 €.
Prebivalci mesta Babilon so bili prvi inženirji, prvi astonavti, prvi matematiki, prvi finančniki in prvi, ki so imeli pisavo. Bili so tudi prvi, ki so imeli denar kot plačilno sredstvo. Dolga tisočletja so ponosno obzidje Babilona zmlela v prah, obdržala pa se je modrost mesta. Denar se danes podreja enakim zakonom kakor pred šest tisoč leti, ko so ulice Babilona polnile množice uspešnih ljudi.
Cena: 19,95 €
TOP 100

Podrobnosti artikla Najbogatejši človek v Babilonu

ISBN 961-6235-84-2
Leto izdaje 2004
Število strani 166
Dimenzije 12,4 x 20,5
Vezava Ne
Izdal Amalietti & Amalietti
Avtor George S. Clason

O avtorju Najbogatejši človek v Babilonu

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Gost

Objavljeno 29.06.2018

"Biblija" osebnih financ. Uči ravnanja s financami

"Biblija" osebnih financ. Uči ravnanja s financami - vse, česar nas niso naučili, ker niti sami niso vedeli. Stare večne modrosti življenja.
To knjigo bi morali imeti v srednji šoli za obvezno branje.
Priporočam!

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Zakoni denarja in bogastva ostajo nespremenjeni še

Zakoni denarja in bogastva ostajo nespremenjeni še danes. Preberite to knjigo, ne bo vam žal.

JOŽI

Objavljeno 12.09.2014

Priporočam za branje.

Priporočam za branje.

Najbogatejši človek v Babilonu

Oglejte si tudi