Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Najbogatejši človek v Babilonu

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
961-6235-84-2
Dodaj v primerjavo
Cena 19,95 €
Prebivalci mesta Babilon so bili prvi inženirji, prvi astonavti, prvi matematiki, prvi finančniki in prvi, ki so imeli pisavo. Bili so tudi prvi, ki so imeli denar kot plačilno sredstvo. Dolga tisočletja so ponosno obzidje Babilona zmlela v prah, obdržala pa se je modrost mesta. Denar se danes podreja enakim zakonom kakor pred šest tisoč leti, ko so ulice Babilona polnile množice uspešnih ljudi.
Dodaj na seznam želja

Najbogatejši človek v Babilonu

Knjiga Najbogatejši človek v babilonu je najbolj navdihujoča knjiga, kar je bilo napisanih o bogastvu. Kratkočasne in poučne povesti razkrivajo davno skrivnost uspeha, ki je že babilonskim sužnjem pomagala, da so si lahko kupili svobodo. Zakaj ne bi pomagala tudi vam?

Babilon

Prebivalci mesta Babilon so bili prvi inženirji, prvi astonavti, prvi matematiki, prvi finančniki in prvi, ki so imeli pisavo. Bili so tudi prvi, ki so imeli denar kot plačilno sredstvo. Dolga tisočletja so ponosno obzidje Babilona zmlela v prah, obdržala pa se je modrost mesta. Denar se danes podreja enakim zakonom kakor pred šest tisoč leti, ko so ulice Babilona polnile množice uspešnih ljudi...

Denar

Pred tabo se razprostira prihodnost, kakor steza, ki vodi v daljavo. Ob stezi so cilji, ki jih želiš doseči... želje, ki si se jih namenil uresničiti.

Da bi uresničil svoje cilje in želje, moraš doseči finančni uspeh, finančna načela pa razlagajo prihodnje strani. Pusti jim, da te od suhe denarnice povedejo v izpolnjeno, srečnejše življenje, ki ga omogoča polna denarnica.

Ta načela so kakor zakon težnosti splošna in nespremenljiva. Naj se tudi vam kot že tolikim doslej izkažejo za zanesljiv recept za polnenje denarnice, računa v banki in finančni uspeh.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 961-6235-84-2
Leto izdaje 2004
Število strani 166
Dimenzije 12,4 x 20,5
Izdal Amalietti & Amalietti
Avtor George S. Clason
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Najbogatejši človek v Babilonu
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Najbogatejši človek v Babilonu

Cena 19,95 €