Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Najboljše, kar se lahko zgodi nekemu rogljičku

Na zalogi
SKU
978-961-6744-37-9
Dodaj v primerjavo
Cena 34,90 €
Dodaj na seznam želja

Kaj se pripeti, ko se Pablo Balu Miralles, len in neprilagojen tridesetletni lovec na nedovoljene užitke poda v iskanje svojega bogatega brata The Firsta in se vplete v skrivnost, ki jo skriva navidez mirna četrt Barcelone?

Vse prej kot običajen triler, Najboljše kar se lahko zgodi enemu rogljičku, je največji španski literarni hit v zadnjih nekaj letih. Oborožen je z inteligentnim humorjem, spretno napisano zgodbo, živopisnimi protagonisti in antijunakom, kot ga je dandanes potrebno iskati s svetilko. Prvi roman enfant terribla španske književnosti, Pabla Tusseta, je do sedaj osvojil in nasmejal več kot 500.000 bralcev, rogljičkomanija je zajela Španijo, Italijo, Francijo, Nemčijo, Veliko Britanijo, Brazilijo, Ameriko, Hrvaško, Portugalsko, Grčijo, Švico, Rusijo ... na vrsti je Slovenija.

Pablo Miralles je okrogel mladenič iz premožne družine iz Barcelone. Je inteligenten, bojevit, globokoumen, profan in predvsem len. Pozno hodi spat, se opija, drogira, najema kurbe, svoj prosti čas pa preživlja na internetu z drugimi člani metafizičnega kluba. Prezira svojega odgovornega in uspešnega brata, ki ga imenuje The First. Ko pa brat izgine, je Lady First prepričana, da je samo Pablo ta, ki ga lahko najde. Pablo prevzame primer. Tussetov roman je misterij na enak način, kot je Fear and Loathing in Las Vegas poročilo o motociklistični dirki. Rogljiček je bolj povezan, toda Tusset uporablja iskanje le kot izgovor za nas, da lahko preživimo nekaj časa s tem neverjetno smešnim junakom (z norimi navedki), ki kaže manjše zanimanje za iskanje brata kot za praznjenje njegovih kreditnih kartic. Umiri se šele na koncu, ko končno napoči čas rešitve misterija. Nepozabno.

BRALCI PO SVETOVNIH LITERARNIH FORUMIH JO UVRŠČAJO MED 
5 NAJBOLJ ZABAVNIH KNJIG, KI SO JIH KDAJ PREBRALI.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6744-37-9
Leto izdaje 2011
Število strani 446
Dimenzije 16,0 x 23,5
Vezava Trda
Izdal KMŠ
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Najboljše, kar se lahko zgodi nekemu rogljičku
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Najboljše, kar se lahko zgodi nekemu rogljičku

Cena 34,90 €