V vrečki ni artiklov.

Najhrana za najzdravje, štirinajst vrst hrane, ki bodo spremenile vaše življenje

Najhrana za najzdravje, štirinajst vrst hrane, ki bodo spremenile vaše življenje Steven G Pratt, Kathy Matthews

SVETOVNA USPEŠNICA! Prevedena že v več kot 20 jezikov! Najboljša knjiga o prehrani... Knjiga predstavlja štirinajst splošno znanih, koristnih živil, ki so najboljša za naše zdravje in lahko celo podaljšujejo naše življenje. Ta hrana dokazano deluje kot preventiva in v nekaterih primerih celo zavira nadloge staranja, vključno z najhujšimi boleznimi današnjega časa. Knjiga temelji na izsledkih kliničnih raziskav vodilnih zdravnikov in raziskovalcev na svetu in kar kliče po tem (in tako je tudi strokovno mnenje), da koncept Najhrane za najzdravje sprejmejo tudi vse zdravstvene u...
 
Cena: 17,50 €

Podrobnosti artikla

ISBN 961-6525-08-5
Leto izdaje 2004
Število strani 380
Dimenzije 19,5 x 23,5
Avtor Steven G Pratt, Kathy Matthews
Vezava Ne
Izdal Debora
Kategorija Zdrava prehrana

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Enkratna knjiga, ki ti da nov pogled na prehrano.

Enkratna knjiga, ki ti da nov pogled na prehrano. Ko sem prebrala to knjigo sem se šele začela zavedati, kako pomembna je prehrana in da že veliko teh 14 najživil že uporabljamo v vsakodnevni prehrani, samo se ne zavedamo kakšno korist lahko imamo, če jih še bom bolj pogosto uživali. Sama sem spremenila način prehrane s pomočjo te knjige in moram reči, da se sedaj dosti boljse počutim. Priporočam v branje.

Oglejte si tudi