Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Najlepše stvari so zastonj

Na zalogi
SKU
9789610151180
Dodaj v primerjavo
Cena 27,99 €

Vodnik je namenjen vsem, ki v naravi aktivno preživljajo svoj prosti čas, pa tudi tistim, ki tega ne počnejo, pa bi si želeli. Prvi bodo v njej morda našli nekaj novih idej, druge pa bo morda avtor spodbudil, da naredijo svoj prvi korak k naravi.

 

Dodaj na seznam želja

Izleti po Sloveniji

Nekatere besede se nam za vedno zasidrajo v spomin in kot molitev odzvanjajo v ušesih: »Veš, najlepše stvari na tem svetu so zastonj. Le nekaj truda zahtevajo.«

Te besede, ki jih je avtor slišal še v obdobju svoje mladosti, ga še danes ženejo k iskanju vselej novih doživetij v naravi. Vodnik z izleti po Sloveniji je namenjen vsem, ki v naravi (bolj ali manj) aktivno preživljajo svoj prosti čas, pa tudi tistim, ki tega ne počnejo, pa bi si želeli. Prvi bodo v njej morda našli nekaj novih idej, druge pa bo morda avtor spodbudil, da naredijo svoj prvi korak k naravi. 

Preko 40 izletov po Sloveniji tako ni namenjenih obiskom znanih krajev in osvajanju velikih vrhov, pač pa nas usmerjajo k manj znanim zanimivostim, prezrtim krajem, igrivim doživetjem. Predvsem tistim, ki so navadno le dodatek k nedeljskemu izletu.

A izkušnje družinskega pohodništva so avtorja opomnila, da so otroci uživali tudi kje drugje, ne le na vrhu gore, ki jo je izbral za nedeljski izlet. Pomembno je, da včasih prisluhnemo otrokom, ki hodijo ob nas, in tistim koščkom otroka, ki še vedno tli v nas, pa je morda malce zaspal in ga je treba le prebuditi.

Izleti po Sloveniji znajo biti zelo zanimivi, kajti naša Slovenija skriva mnoge naravne "bisere".

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610151180
Leto izdaje 2018
Število strani 200
Dimenzije 16,5 x 15,5
Vezava Trda
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Igor Drnovšek
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Najlepše stvari so zastonj
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Najlepše stvari so zastonj

Cena 27,99 €